Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Suara suresi 30 cu ayete iman etmek ne kadar tuhaf Allah in adaleti gercek adalettir
O kadar insanlara anlatmaya calisiyorum ki bana diyorlarki ne yani biz bu eziyeti hak ettik mi demek istiyorsun suara suresini cok okudum meal arapca cok sevdigim bi suredir o kadar okudum ki bu ayeti sadece okuyup gecmisim hic uzerinde dusunmemisim ama ayni yol Allah insana zulmetmez evet imtihan ama Bizim gunahlarimiza kefaret olan bi imtihan Basimiza ne gelmişse ne geliyorsa hep bizim Allah bizim yaptigimiz hatalari kisaca Kefaret i olarak imtihan ediyor ya dönüsturmeye bakarmisin Tevbesiz cahill kullarina tevbe et diyor ve bu dunyadada Kula haksizlik etmeden imtihan ediyor Yemmin ederim Boyle rahmete sahit olunca insan nasil seviniyor Tevbe et kulum ben kabul edeyim cennetti kullarina yaklastiriyor Boyle yuce Olan Rahmanin kullariyiz ne kadarda az sukrediyorum ne kadar az La ilahe illallahu vallahu ekber
La ILAHE ILLALLAHU VEHDEHU LE ŞERIKE LEH
LA ILAHE ILLALLAHU LEHULMULKU VE LEHUL HAMD
LA ILAHE ILLALLAHU VELE HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAH
Demekki Allah ona gercekten tevekkul edenleri ona sonsuz guvenenlerin guvenini bosa cikarmaz
Adalet O dur şani ne yücedir Yuceltilmeyi Ibadet edilecek Ibadete Layik olan yegane ilahtir
Adalet kendi mulkünde kendi keyfiyetiyle hukmetmek degil Adalet kimseyi haksizliga ugratmamaktir
Supesiz Allah Kendi yuce adaletiyle hicbi kulunun hakkini goz ard etmez
Kimseye zulmetmez bizler kendi kendimize zulmediyoruz O ise bizi bagislamak icin Kuranla davet ediyor Namazla davet ediyor Insallah Basiretimiz dahada acilir
Bana ben bunu haketmedim diyenlere delilsiz cevap verdim Ama hamdolsun Allah i yuceltmek icin mucadele edecegim her zaman Allah a aşik bi kalp Rahmanin sözü kalbinde ayettir Elhamdulillah
|
bu ayeti birine söylerken acaba kırılır gücenirmi diyorum sonra allahın biz kuran okurken bu üzüntüyü yaşamıyalım yanlız değiliz diye bildirmek için
"Bununla beraber Allah, kusurlarınızın pek çoğunu da affeder" kısmınıda indirmiş medet ya erhamer-rahimin
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Abi kadin kadina hizmet eder erkek erkege
Senin bu yorumlarini gorunce ulvi sulfi ne varsa edinesim geliyor
Sonra gidip sami abiyi ziyaret edin bakayim Der sana temizlige yollarim )
|
ablam sanda temizlikçi lazım seyyid gelse melik gelse bulaşıkları yıka dersin