Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakma çok uzun yapmışsın okuyamadım birde bu düşüncelerimin arkasındayım.
İlaveten senin anlattığın tarifin yakaza değil astraldir yakaza anını yanlış anlamışsın ben sana kısaca anlatayım
Yakaza insan yatağa girdiği ve uyumak üzere olduğu yada uyuduğu bilincin kapandığı beynin rüya ile ilgilendiği andır o an gözlerin açılır yada herhangi bir olayla bedenen uyanan lakin zihinen hala uyuyan kişi uyku sarhoşlugu yani yakaza durumundadır.
Kişi yakazada iken kıpırdayamaz bedenine komut veremez yani şoyle düşün uyuyorsun ve istekli bir sekilde rüyada olduğun halde kendi isteğinle kafanı hareket ettirmek istiyorsun bedenin kendiliğinden yaptığı hareketleri kast etmiyorum sen rüyadayken bedene komut verebiliyormusun hayır veremiyorsun yalnızca beden senin iraden dışı hareket ediyor dönüyorsun ayanı oynatıyorsun falan.
İste bu durum yakazadır yakazada bedenen yada ruhen dolaşma olmaz kisi bir yere gidemez hareket edemez bir kac kelime konusabilir onun haricinde hic bir sey yapamaz
Astralde ruh gezer .
Tecrübemdir çok yorgundum okuldan gelmiştim yattım ve o an hemen uyumuşum sonra sokakta çocuklar top oynuyor olarak onları gördüm ve birden irkildim kalktığımda balkonda falan değil yataktaydım balkona çıktığımda aynı çocuklar aynı kıyafetler ve aynı oyun her şey aynı hatta asfalta su dökülmüş o bile aynı
NOT// eve gelirken çocuklar orada değildi kimse yoktu
|
Tuhaf ya ben hep bi fantastik kavramin pesindeyim
Simdiye kadar hicbi sorum kalmamiski yanit bulmasin insallah Allah nasip eder merak ettiklerimi gorur veya anlarim sanirim benim sorumun cevabi gayba giriyor sanirim belkide o yuzden uzun zamandir bu sorumun cevabi yok ruh bedenden ayrilip ruya alemine gecer
Veyahut bedende iken boyut degisir ruyada bilinc dusunce astral basot seyler benim yakaza diye adlandirdigim hadise astral astral oncesi patlayan kafa sendromu gibi hal sonra istedigin yere degil yine ruya alemi ama baska bi boyut başka bisey
Bana gore insan ruhu ruyaya hazrlik yakaza vs farkindalik oluyor ama artik ruh belli yukseklikte solucan degili gbi biseye girip alem degisikligimi oluyor
Benim bu araştirmamin altinda herkez saniyorki ruhsal gucler vs ben cin gormeyede merakli degilim onlarla muhatap olmayada
Kahinatla alakali 2 soru tarzi gorusum var 1. Evrenin genislemesi 2. Neden insan oglu dunya disina cikamaz cunku Allah in koydugu kimseninde inkar edemeyecegi sinir hicbi teknoloji isik hizinda arac gelistiremez gelistirseler dahi yol alamaz dunyadan uzaklastikca zaman geriye akar neyi gorse ona ulasamaz
Allah uyanikken insanlara cizdigi siniri ruya aleminde kaldiriyordur belki bunun icin arastirma yapiyorum yani
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi bu bilgi ve bagdastirma bin tane bilim adami bir araya gelse dusunemez
Sence haklilik payim yok mudur