Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
görmedim kusura bakma üstte okudum nohut yazmıssın bu formülleri daha önce gördüm sitedede var hırsız niyetine ... duası .. kere okunup niyet ediliyor
burdada anladığım kadarıyla bu durum gerçekleşmiş ancak hırsız niyetine değil normal niyetle
etkileri:nohutlar şiştikçe kişinin gözleri şişer ve kişide bir daralma hali meydana gelir
ayrıca okuduğum farklı farklı kaynakların bazılarında not düşülmüştü eğer malını geri getirirse nohutları çöz yoksa zalim kör olur
büyünün önemi yok
leyse leha mindunillahi keşf
allahtan balşka açacak yoktu yani herşey allahın ol demesiyle oluverir babaanneninde imtihanı buymuş
Başınıza gelen her musibet, sizin ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. Bununla beraber Allah, kusurlarınızın pek çoğunu da affeder.(şuara/30)
bunların çözülmesi gerek yoksa negatif enerji yayılmaya devam eder sami hoca nasıl çözüleceğini izah eder inşallah
|
Evet hırsız niyetine de yapılır zaten o formülü paylaşacağım var bende.
Lakin sorun şu daha evvelde yazdım yukarı konu açarken bu olay karışık biraz tahmin yada farklı bir bilgiye değil aslına ihtiyaç var
bunu bize hırsızlık için yapmadılar ki allah korusun haram yiyeceksen hiç yeme daha iyi derdi babaannem
Eeee alimlerin soyundan geliyor nede olsa.
Bu ölüm içinde yapılır baba annem havas ilmini biliyordu ki icazetide vardı cinler hizmet ediyordu gözümle şahidim insanlara hep yardım ediyordu.
Ben bunu baba annemin yapmadığını nereden anladım;
1). Bu bir büyü baba annem asla büyü yapmazdı
2). İnan bu biraz komik gelecek ama o cam şişenin kapağından bizde olması im kan sız o kadar eminim ki anlatamam ayrıca o göbek bağı gibi pis bir sey oda mümkün değil
Babaannem musallat vakalarınada karışmazdı yalnızca kendisine büyü yapılmış kişilere yapılan büyüyü cinlere bir tas suyun içine getirtir sonrada bozardı ve hiç bir şey talep etmezdi