Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
evet güzel bir açıklama olmuş çok farklı saçma bilgilerden ziyade yerli yerinde bir paylaşım
da dünya frekansı vb şeylere kaymamak mümkün değil gibi örneklersek
yediklerimize dikkat etmek gerek lakin yemekler in çoğu haram metodlarla kesiliyor onayı olsa bile resmi
-diğer gıdalarda florur vb kişiyi madden manen zehirleyen yavaş yavaş birçok katkı maddesi var ömrünü uzatmak rafda kalitesini artırmak için gıda muhendisleri görmezdengeliyorlar doğru olarak yorumluyorlar
-az konuşask desek iş hayatı var
-e zaten herkes sosyal medya ile ilgileniyor insanlarla muhabbet etsen onların pis nefisleri üstüne çekiyorsun
-evinde takılsan can sıkıntısına dayanamıyor bağımlı olmuşuz
bu frekansların negatifliğinden kaçmak mümkünmü?
çilehaneler varmış ben bulamıyorum olsa kendimi ayalaryıp bir 40 riyazetli oruç tutmak isterdim tamamen zikir kuran okuyarak
aslında evime yakın olsa her ayın 1 haftasını bunada ayırırdımda
işte çok fazla dış fakötr var herkesin derdi tasası çok çeşitli sorunları var
allah yardımcımız olsun ama herşey çok karışık ve zor ahir zaman ne zor
|
Allah'ın rahmeti hepsinden üstün zaten kim kendi ameliyle cennete girmiş? Kim kendi ameliyle evliya olmuş? Her şey Allah'ın rahmetiyle oluyor. Dünya frekansına kaymak onun içinde 10 dk da olsa kaybolmaktır. Misal bir insan hem çalışıp hemde dilinde zikir varsa bu dünyada kaybolmamak içindir. Halk içinde kafasını eğip yine içinden zikrediyorsa bu da aynı şekilde her an her saniye tefekkür bu da zikirdir. Zaten bunların hepsinden kaçmak mümkün değildir fakat Allah'a samimi kul olmak mümkün. O senin hiç günah işlememeni istemiyorum demiyor günah işleyip tövbe eden kullar istiyorum diyor. Onun rahmeti bizim ona tevekkülümüz bizi O'na ulaştırır inşallah.