Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
2- sende hoca değilim diyorsun bende?
3-sence işte yanlış düşünmüyorsun bence yanlış düşünüyorsun
ve sende ayet ve hadis gösterdiğim halde inkar ediyorsun?
4- hem hoca değilim hemde kamil mürşido yle olmaz şoyle olur iyi ce araştır araştırmışsın bulaşamamışsın ama araştır aklını veriyorsun bu kaçınca kendinle çelişkin?
5-da ben alınmasına karşı değilim dedim ? ve kendimde en başından beri almıyorum dedim çünkü okuduğum ayetlerde ve araştırmalarda bunun daha faziletli olduğuna inandım kişi tüm bildiği sünnetler uymadı en faziletli yolu seçmedi diye yanlış yoldasın demek bence yanlış bir düşünce... yani sen dedin diye iddiana katılmadım
6-zaten ben kamil mürşid görmediğin yakından tanımadığın halde boyle savunmanın saçma olduğunu soyledim
ben okudum tasafuvi kitaplar hala okuyorum merak etmeyesin
7-ben hangi mesajımda musallatımın olduğunu soyledim " " içinde etiketlesene ? belki yazım hatası yapmışımdır yanlış anlaşılamya sebep olmuşdur bende musalat mevcut değil....
hem alim değilsin hemde alim nasıl olur kafana göre çizgiler çekiyorsun bende diyorumki ben alimlerle görüştüm ve bahsettiğin gibi değil...
8-sen tasafuv ehline dil uzattın cünkü bahsi geçen hocaalar tariakt ehli icazetli kişiler çoğu ve benim dediklerimi baya da destekliyorlar ama işte tarikatlarla aran pek olmadığı için pek bilgin yok gini şey dersin belkide onlar yoldan çıkmış tarikatlarda hakiki tariakt hangisiyse soylede adminden izin alıp görelim neymiş sizlerin tavsiye ettiği...
ehli sünnete ters düşme sebebini hadise olan muhalifliğinden dolayı dedim farkındaysan alimleriin itifak etmediğini görünce ben muhalif olmakdansa itifak edilmemiş yoruma açık kalmış bir durumdur diyorum
ve tamam sen en ehli sünnet olansın diyelim
sırlar açılmaz ilmiyle amel etmeyen kişinin sırı ona yüktür
sırıda ne niyetle açtığına göre değişir ezbere konuşmasanmı?
buiddiayı uygulamayla göster de inanalım sıra sahibi birimisin değilmisin...
9-bunu kaç kez soyleyceğiz? kaç farklı şekilde örenek vererek anlamanı kolayşalaştırıcağız halen kuran ehli sünnete tasafuv alimlerine ters düşen yanın kaç kere izah ediceğim?
dışarıda yalan vaatler velen cindar büyücü medyumcu dolu
tıbbın tedavi bulamadığı hastalıklar var
1-ehli tarikatan icazet almış
2-yıllarınıda seyri sülükde geçirip pişmiş
3-yüzlerce kez sadece allah rızası için müslümanlara yardım etmiş kendi cebinden tedavilerini allahın izniyle çözmüş
4-imkanı varsa o kişilerden 100 tl ise 10 tlsini en fazla alarak tedavisini yapmış ve allahın izniyle sıhatını bulmuş ilerde dahi çoğu zaman aynı sorundan muzdarip olmamış
5-nefsi kamil yada bu ilimde nefsi kamil olmuş tasafuv ehli hocanın öğrencileri var ben bunları savunuyorum ve bu birçok kez gördüğüm bir gerçek
sen ise diyorsun ki o 10 tlyi alandan olmaz yanlış yapıyor ben bu doğrudur yanlış değildir diyorum tüm olay bu
bilmem bunu kaçıncı anlatışım oldu sana
|
2 ama ben sen gibi benim nezdimde caizdir demiyorum sen ilmin olmadığı halde ayete mana veriyorsun
3 ben değil sen ayet ve hadis psaylaşan benim
4 çelişen ben olsaydım ücretle iş yapmıycam diyip ücretle iş yapılır tezini ben savunurdum
5 ücretle iş yapan yanlış yapar ayet ve hadisle ispadladım
6 ben sana kamili murşid görmedim demedim yakınında olmasa bile kitsaplardan vasfını çğrenirsin dedim
7 bu sözünde
/ kamili mürşid bunları yapınca sen şarlatan mısın diyiceksin acaba bulurasn haber eti isim vermedende bu kardeşleri o allah dostu gelsin şifa landırsın sitede musallatlı kaynıyor nede olsa...
bekliyenlerdenim haberin ola /
8 görüştüğün alimler sen gibiyse onlarda alim değildir
9 ve kendimde en başından beri almıyorum dedim çünkü okuduğum ayetlerde ve araştırmalarda bunun daha faziletli olduğuna inandım yazmışsın madem almıyor almamak daha faziletli nye hala haksızlığında ısrar ediyorsun niye ücret alınır diyorsun almamak daha faziletli ise bu çelişki değil mi
ben dedim diye katılmıyorsun sende biliyorsun doğru söylediğmi ateist kafası işte hep inkar hep inkar
10 tasavvufa dil uzatmadım senin icazetli dediğin kişiler parayla iş yapıyorsa onlarında şeyhi şeytandır !
sen şeriatı bilmiyorsun tarikatı nerden bileceksin ayetle hadisle isoat ettim diyorsun hani nerde ayet hadis ben ehli sünnete tersmiyim hadislere inkar etmedim uydurma hadislere inkar ettim anlamıyon mu bilerek mi anlamazlıktan geliyorsun
11 sırlar ifşa edilmez diyorum benim lafımı alıp bana geri söylüyorsun sana keramet mi göstericem
12 benim kurana sünnete tasavvufa ters düşen hangi sözüm varmış söyle bakalım boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsunda yemezler yalnız sen giderken ben dönüyordum
13 ee büyücü medyum cindar varsa bu senin parayla iş yapmanı caiz mi kılıyor
14 değil 10 tl 1 kuruş bile alsa caiz değildirr ee madem benim söylediğime katılıyon niye iddalara katılmıyorum diyorsun sürekli çelişiyorsun
bak burda ücret alınır diyen sensin ücret alınır diye uydurma hadis atan sensin hadisi biat edin diye alakasız hadis ile ayet ile bağ kurmaya çalışan sensin bakara 41 ve yasin 21 de açıkca bekirtilmesine rağmen hala ücret alınır diyen yine sensin üstelik bunları sen değil de ben söylemişim gibi algı yaratmaya çalışan yine sensin aslına bakarsan beni alkadar etmez ister al ister alma ama ücret alınır diye milleti tefrikaya düşürme
sana tavsiyem sen hakiki tarikat peşinde koşma sen önce kuranı baştan sonra bir oku sonra sahih hadis kitaplarını oku önce şeriat sonra tarikat sen yolun en başındasın haberin olsun