Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
1-araştırdım ve boyle olduğunu öğrendim merak etmiyesin
güzel aforoz da ettin
2-evet değilm araştırmacı mümin bir gençim
3-bu iddanda sana katılmıyorum yanlış düşünüyorsun bence
bazen akbul edebilir bazen edmez diyorum bu o kişinin ilmine ve kendisine bağlı evliyalar dahi hata eder ne hata ya deği tartışmıycam ama kamil mürşid hatasız kul değildir
4-ateist mantığı asıl senin düşüncende olur genelikle ayetleri sadece ahenk alır ama derinlemesien araştırımladığı için çoğu anlamsız bulur ve dinden uzaklaşır
benim mantığım ehlü sünnet ve cemaat dir
ve hatırlarsan ayetlerin tekine onlar sadece allah rızası için diye... vardı ben onlardanım o yüzden
bende inat yok ben de ayeti ve hadisi yorumladım ve bu sonuça ulaştım başkalarının ne dediği değil kendi düşünceme göre karar verdim ki site genelinde benim düşüncemde olanlar ağırlıklı ama bu hakikati belirliycek işaret değil elbettte
ve ateist gibiyim ve dinden çıktım demek o zaman
allah en iyisini bilir diyorum iddialarımda inat etmekdense
tövbe estağfirullah el azim diyip
şoyle diyeyim
Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"
halen de düşüncelerimin doğru olduğunu düşünüyorum iddanda katılmıyorum
5-"gerçek hocalara sor kamil mürşid "ne kadar zayıf istekler
hadi ben dedim sana bunu bahsetiğin kamil mürşidleri sanki baban mış kardeşinimiş karekterleini çok iyi bilyor hepsini analiz etmiş gibi iddianı savundun ya işteo kadar eminsen çıkar göster
o kişide alim ise lafla değil amelleriyle ve sözleriyle başkalarında kendinide güzelc egiydirir hadiste geçtiği üzere bizde doğru yaynlış gözümüzle görmüş oluruz...
6- musallatımın olduğu sen nerden biliceksinki?
cindar mısın yada cindar tanıdığınmı varki birinde cin girdiğni bilirsin?
kişininiradesini nasıl etkiler?
nasıl musallatan kurtulunur ?
tek bir tedavimi var birde n fazlamı?
nasi meselsiruhsat meselesi fln haberin varmı?
para istemeyip tedavi edip sonuçsuz kalıp para isteyip birdaha aynı sorunu yaşamayan kişilere karşı ner dersin?
hangisi dolandırıcı para almayanmı?
benim bahsetiklerim musallatsızken musallatlı hale getirenler dfeğil bunu kaç kez diyicem bilemiyorum ama benim var tanıdıklarım tedaviden sonra 1 ay 3 ay geçtiği halde o kişi ler aynı sorundan yanmıyor
ha bazılarında da tedavi tutmuyor günahdan vazgeçmedikleri için kesin bir sonuç olmaz yani ...
vayvay tarikatlara karşı değilsin ilahiyatçı ve tasafuv ehline dil uzatan biri tariaktlı oneriyor ehli sünnete muhalif olduğun noktalar var ama tarikatlar
evet tarikatlara aram iyi hata çoğu zamanda öneririm
tasafuv ehli tarikatlara saygım çok fazla
anlatsana manevi yol nasıl aılınır alanlar neler yaşar fln biliyormusunki bunu öneriyorsun?
hem ehli sünnet alimle eevliyalara şeytan musallat olmuyomu hiç hak ruhsatı verirsen abdul kadir geylanide olsan imtihan gereği gelirde seni n pektasafuv kitapları okuduğunu düüşünmüyorum önersende
zaten tasafuv kitapları okuyan biri bu düşüncelerde olması da ilginç ama neyse
|
1 ben afaroz etmedim islamdan çıkmanın yollarını söyledim bir taneside harama helal demekten geçer
2 hoca mısın diye soran sensin evet değilim diye yanıt veren yine sen
3 ben yanlış düşünmüyorum zanla konuşmadım ki hep ayet hadis delil verdim ona rağmen inkar ediyorsun hadis neysede ayet inkarı kişiyi dinden çıkartır ben afaroz etmiyorum yani dinin sahibi ben değilim
4 kamil murşid nedir bir araştır ondan sonra tartış benimle her önüne gelen kamil murşid mi oluyor hata sehven yapılırsa hata olur bile isteye hata yapan hata yapmış olmaz kast etmiş olur
5 iddama ister katıl ister katılma hakikat bu madem katılmıyorsun işlemlerinde ücret alacakmısın hayır almayacaksan demekki katılmış oluyorsun ki bu da senin tezini haksız çıkartır
6 kardeşim tasavvuf kitaplarını okuda kamil murşid babamın yada kardeşimin oğlu olmadanda hakkında bilgi sahibi ol
7 musallatının olduğunu sen söyledin ya
/ kamili mürşid bunları yapınca sen şarlatan mısın diyiceksin acaba
bulurasn haber eti isim vermedende bu kardeşleri o allah dostu gelsin şifa landırsın sitede musallatlı kaynıyor nede olsa...
bekliyenlerdenim haberin ola /
diyerek
1526481 söyleyişim ben hoca cindar medyum vb değilim
8 ben ne zaman tarikatlara dil uzattım ayrıca ilahiyatçı tasavvuf ehli olan benim ya nasıl kendi içinde olduğum birşeye dil uzatırım ehli sünnete ne zaman muhalifim dedim uydurma hadisler var demek ehli sünnete muhaif olmak demek değil aksine ehli sünneti yalandan iftiradan savunmak demek ben daha fazla ehli sünnetim
biliyorum gideceksin intisap tövbe edeceksin şeyhin veridği zikirleri çekeceksin tabi haramdan sakınıp takva ve ihlaslı ibadetler yapacaksın yaptığın her işi de Allah rızası için yapacaksın sonra önce rüyaların değişir rüyların açılmaya başlar sonrası artık sırdır anlatılmaz
9 benim hangi düşüncem yanlış kurana zıt olan hadislerin uydurma olduğunu söylemem mi yoksa kuranı meta olarak alınıp satılabilinen gelir kaynağı olarak kullanılmasını yanlış bulmam mı yanlış ayet ve hadislerle ispat etmeme rağmen mefaatin gereği haklı çıkmaya çalışıyorsun neyse ben kimseye hidayet vermem tebliğ ettim Allah şahit gerisi senin bileceğin iş ister ücret al ister alma sen bilirsin