Alıntı:
muhtarbaba Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız hiç teselli yazmayacam aynı durumdayım hiç bir şey düzelmeyecek ve hep bir eksik yasayacaz belki ele güne maskara olacağız yaşın bir önemi yok ha 26 ha 40 etrafında kıymetin değerin olmadıktan sonra boş
Karşına biri çıkar iyi olur falan bunlar hep umut
Ama inan o da olmayacak artık hümanist değil gerçekçi olmak lazım dün gece telefonumu bile şarja takmadım kapının kilidini üstünden çıkardım
Beni cehennemlik etme al emanetini kepaze olmayayım diye yalvardım dua ettim o kadar inandım ki son gecem olduğuna ama maalesef bu duam da kabul olmadı sabah ezanında uyandım
Ama düzelecek diye değil bir an önce gebereyim diye umudum var bakalım bir an önce bu acılarimin son bulmasını diliyorum
Sen de bana dua et kardeş bu işin sonu buraya kadar maalesef umarım bir an önce acılarım son bulur
|
Bir mağdurları burada inanın o kadar zordayim ki birde istifa edip memuriyetten eşimle is kurmuştum hersey de onun ustunde adam beni şeytana bile benzetti düzelsin diye çabalamaktan da yoruldum rabbim yardımcımız olsun cikmazdayim iki çocuk için ayakta durmak gerek birde cevre baskısı var ki salak ta oldum akılsız da ailem desen annem yıllardır yatalak hep onada koşturuyorum 10 yıla yakındır tıkandım dedikçe üste geliyor vardır bir hayır rabbim her birimize yardım etsin sonavi kaldırsın insallah üstümüzden
Geçim derdi iki çocuk emeklerinin boşa gidişi güvenin yerle bir oluşu her şey o kadar zor ki ne olur bir kapı açılsın banada sizede bizim durumumuza olan tüm mümin kardeslere