Konu güzin abla konusuna doğru evriliyor.1970-1980 li yıllarda günaydın gazetesi köşe yazarı güzin abla vardı.Gerçi gazetedeki resim kendisi ne kadar doğru orasını Allah CC bilirde.Ona ulaşmak istiyen posta kutsus xxx sirkeci-istanbul adresi mektup yollar meramını anlatırdı.
Konu o yıllardada evlenemiyorum kısmetim kapalı evde kaldım mevzuları idi ağırlıklı.
--------
Sene 2023 olmuş Türkiye yüzyılı başlamış.Ülkemizin milli geliri
kişi başına 1,000,000 USD olmuş.Parayı millet basacak tıkacak yer bulamaz olmuş.Galaksinin lideri bizi yönetiyor Allah CC başımızdan eksik etmesin daha güzel yüzyıllara gider bu ülke.
-----
Asıl ülke gerçeği istanbulda yazıyor çoğu kiralar 10,000-TL civarından başlar.haberlerde kiracı evsahibi kavgası birbirini öldürenmi dersin.Boğazlayanmı derin.Ankarada belediye otobüsü 15 tl burda şu anda 10 tl belediye zam istemiş bakanlık aman olmaz diyip vatandaşı kolluyor
Ama kendine bağlı illerde zammı hemen yansıtmışlar.Evlenmeye niyeti olan önce çocuk bezinin kaç para olduğunu bir araştırın cocuk cayır cayır küçük-büyük abdest yapacak ortalama tanesi en dandiği 1-2 tl ye geliyor günde 7-8 bez atarsın mamalar ucuz onlarıda araştırın.
tanesi 5-10 tl imiş.
normali 300-500 tl tanesi.
Şimdi benim acil evlenmem lazım evde kaldım.Birde evlenipde boşanma oranlarını bir araştırın
evlenip üstüne çocuk ile baba evine dönenler var.Çocuklu geri gelende var yani.
-------------
Ülkenin durumu ortada ama ben ne yapıp ne edip dünya evine gireyim diğer olaylar tınnn nasılsa olmadı boşanırız.Gerçi evi eşyaları hazırlarken kredi çekeriz onuda artık damad gelin arada kırıştırırız olmadı herkes kendi hissesini düşeni öder hadi kolay gelsin...
Benzine dün gece gene zam 36 tl mazotada 2 güne gene gelir oda 36 ya dayanır.
Maaşlarda zaten 20 senedir asgari ücret seviyesinde geneli.
halaybaşıda gelsin.
AMA EVLENMEM LAZIM.