Alıntı:
AK-KURT Nickli Üyeden Alıntı
dini satarak mı ekonomi oluşacak yani emeklerinin karşılığını gitsin limon satarak alsın dini satmak da neyin nesi
bu sitede senden başka da ücret alınabilir süşüncesinde olanlar sanmam yani varsa da zaten söylediklerimi okusunlar herkese ayrı ayrı tebliğ edecek halim yok herkesin elinde internet var araştırsın hatta sende söylediklerimi gerçek bir hocaya sor bakalım ücret alınırmı alınmaz mı öğrenirsin
söylediğim herşey delilli kaynaklı akla ve mantığa uygun sen bir hadisi kendine delil koymuşsun bu hadis yasin 21 ve bakara 41 ayetine ters bu yüzden o hadis UYDURMADIR bu işten para kazanmak isteyenler bu hadisten önce bahsettiğim ayetleri okusun sonra meslek edinsinler
|
bir değil birden fazla hadisi
ilk sen bunun tartışmasını çıkartmadın birçok kez sitede yetkili hoclardan diğer kardeşlerde kednince cevap verdiler artık gına geldi kimi hadisle açıkladı kimisi ayetle
islami çalışmalar vb şeylerde para alınmasının benim nezlimde caizdir
çünkü kişi isterse bağış yapar isterse belli ücrete satar bnu ateş pahası satanla cuzzi miktarda satanlar bir değil...
halin yoksada düşüncen bu konudan ibaret kalıcak desene o zaman tebliğ inancın bu sitede onlarca müslüman hatırlatma gayen bu kadar bak beneide ınandıramadın düşüncene
soylediğin şeylerde
2 ayet bir kaç hadis destekler nitelikde sen bununla amel edebilirsin? sen şirk koşanlardansın mı dedim?
ben de kendi bildiğim şekilde
1 ayet ve birkaç hadisten yola çıkıp amel ediceğim?
lakin senin iddialarını zayıflığı olan en temel ve öz konu
bu kadar alimsin bu musallatlı kardeşlerin dertlerini çözü ver
çzöemiyor kamili mürşid halleder onlarda parada almaz cindar da değiller gibi iddiaların var
kamili mürşid bunları yapınca sen şarlatan mısın diyiceksin acaba
bulurasn haber eti isim vermedende bu kardeşleri o allah dostu gelsin şifa landırsın sitede musallatlı kaynıyor nede olsa...
bekliyenlerdenim haberin ola