Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Elbette samimiyetle ve inanarak yaptım. Bir çok dua yaptım. Hiç biri işe yaramadı demiyorum. Çoğu anlık ya da bir günlük normale dönüş oldu. Sonrası yine aynı devam ediyor. Ben elimden geldiğince zaten bırakmıyorum ettiğim duaları korumalari vs. Lakin insanız hasta oluyoruz bir şey oluyor ara vermemiz gerekiyor. Silbastan her şey devam ediyor.
Her şey biz insanlara imtihan ondan şüphem zaten yok. Allah dileseydi belki ben bunları hiç yaşamazdim bile. Bunun bilincindeyim zaten. Belli ki bu sınavı kendi duamla okumakla duzeltemiyorum. Bunu demek şirk vs yaptım olmadı değil. Her şey yoluna girdiğinde birakacakta değilim. Belli ki bir destek gerekiyor.
|
Keşke kul imtihana sabrettiginde sırtında bi gözü olsaydida onu kimler destekliyor gorebilseydi inan onlari gorunce dua etmekte gaflette bulunmazdik Allah imtihan ettiginde muhakak imtihan olunanin destekcisi meleklerdir Melekler imtihan olunani izlerler Onlarin ibadetine ortak olurlar iste bu bilcte surekli olamiyor insan bu yuzden ali imranin şu ayetini her daim okumak lazim Rabbene le tuzik kulubene hedeytene veheblene milledunke rahmeh inneke entel vehheb
Bu ayet imani muhafaza hidayet nimetinin dewamliligini sagliyor O bize hidayet etmese biz hidayeti dogru yolu bulamayiz