Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Herkes kararti gorur kimin gordugu kararti neye isarettir cinler alenen insan ogluna gorunuyor artik sunu sende tum hocalarda anlasin her cinlerin varligini hisseden goren musallatli degildir kim musallatli
Kim cinlerin emrinde cinler kimin emrinde ? Kim nerden bilsin yahu gordugu karartilar illaki kafir cinlermi 2 alem birbirine zit yönden birbini görmekte onlar bizi nasil gorur biz onlari nasil goruruz
Neden herkes cinlerin varligini hissediyor ona bakmak gerek kiyamet alametleri dir
Her gorene musallatli deseniz işimiz var cebler dolar taşar yazik gunah insanlara ben uyariyorum ama iste millet para yedirme derdinde
|
ben o alemtleri okudum
herkesde cinleri görmuyor hissetmiyor
sen sitede çok takıldığın iin sana oyle geliyor şahsi düşüncem
dünyanınn çok büyük bir kısmı zrre değil cin ruhanilerden haberi yok kesinlikle inanmayanda çok fazla
o alemet henüz gelmedi
2-karartılar yoğun zikirlerçekmeden bir kul aniden göremez belki çoçuken olabilir sebepleri var onunda burdaki ornekde yetişkin bir birey oyle kendi halinde islamiyete yakınlaşamya başladığı vakit boyle şeyler görüp korkması bu da varlıkların rahatsız ettiğine sataşdığına delalet bence
yani herk karartı gören musallatlı değil
lakin 3gözü doğuştan yada zikirle açmamış kişi görüyorsa bir sıkıntı hali vardı gözü açmamış YIRT mışlar demek oluyor yırtılma amacı da delirtip kişiyi intihar ettirmekdir sevgilerinden değil yani
benim düşüncelerim bunlardır istersen inanma zoraki dayatıcak değilim araştırdım istişare ettim boyle olduğuna karar verdim sebebinin...