Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm dostlarım… Uzun süredir başımda zorlu işler vardı.2. Seviye uygulama geciktiği için çok mesajlar gelmiş.Galiba bazı mesajları da yanlış kullanıcılara göndermişim.Gönlü geniş kardeşlerim umarım beni mazur görürler.
1. UYGULAMAYI YAPANLAR İÇİNDİR.ilk defa yapacak olanlar 1.seviye uygulamadan başlarlarsa her açıdan daha sıhhatli olur..
Gelelim uygulamaya:
Sabah namazından sonra 3 kere Cin suresi okunacak.Ardından 100 kere La ilahe illallah ve 20 kere fatiha,3 kere ihlas suresi okunacak
Öğle namazından sonra 20 kere fatiha, 7 kere ihlas okunacak ve 99 kere Ya Allamul Ğuyub
Yatsı namazından sonra 3 kere cin suresi,99 kere Ya Alimul Habirul Karib,11 ihlas ve 41 kere ‘’İnnallahe alimu ğaybissemavati vel ard,innehu alimun bizatissudur’’ okunacak.
NOT: Kalp gözü ancak ve ancak Allah ın lütfu keremiyle bahşettiği bir nailiyettir.Kişinin manevi derecesine göre takdir edilir veya edilmez.Şüphesiz ki buna Yaradan karar verir.Verdiğimiz uygulamalar veya icranın sayı ve zamanları sadece bu işin sebebini işleyebilmek içindir.
Hali ruhiyesinde değişikliği sezenler gördüklerini ve yaşadıklarını kimseye anlatmasın ki,ilahi hediyesi batıl olmasın…Selametle…
|
1 inci uygulamada zaman kayması yaşadım ondan sonra birşey göremedim 2 inciyide deniycem Allah'ın izniyle bakalım bunda ne yasiycaz koruma şartmı ?
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|