Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
bahsetiğin yıldız geçini karıncalanma renkler biliyorum
ama ilginç olan bunu rüyada olmadanda yapabilirsin?
demem o ki sanki rüyalara takılmasakmı zikir çekmek daha iyi gibi hata allaha aşk ile yanabilsek ah o zaman zaten ne dünya ne başka alem kalmazda o kalp ateşi malesef yok... napayım zikr çekeyim ben
|
Zikretmek herkese farklidir ben Allah i anarım tefekkur ederim benim için en guzel zikir keza kuran okuyunca Tefekkur etmek gerekir
Aşk için Aşık oldugunu görmek gerekir bu dunyada göremeyiz ama onun yarattigi guzel seye bakipta Kalbimizi costururuz
O ki yarattigi herşeyi güzel yaratmiştir
Yaradilan guzel se yaratan Nasldır diyip Tefekkur etmek lazim bunuda kalp tefekkur etsin cunku zihin cok dusununce sacmaliyor kalp hissedince hizlaniyor heyecanlaniyor bedeni ele geciriyor Tefekkur olmasa zikrin tesiri yoktur kişiye keza ayetler sureler sayiklamak icin degil dusundurmek icin geldi
Sevap bakimindanda iyi fakat sevap bakimindan yapilan ameller bana suni geliyor
Düşün düsün sonra Zikret buyukle yucelt Ne guzel tefekkur Kalbin cilasidir Sadece Allah in adini belli sayilarda belli basli biseyler umid ederek cekmek nerde onun Yarattina bakip Allah u ekber le ilehe illallah demek var kalbi zikir oncesi kaynatmak lazim Kuru kuru zikir olmuyor kalpte heycan olmali