Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
benim bildiğim yakaza yatağında iken cinlerin gözükebildiği bir alem her cin değil bir kısmı sadece ve yakazada hareketlerın kısıtlıdır gerçek dünya da olduğumu düşünüyorum hayali midir bilemiyorum
lakin yakazda sınırları kaldırmakda hayal değilse dünyada gezmekdir o zaman bu ilginçtir
ama hayal is lucid rüya gibid rüyadaolduğunu fark etmek ve istediğini yapabilmek gönlünce
evet cahiilz bu konuda derrrrrrrinmi derin bir ilim ister bu konu
|
O gezme durumu yakazada degil çoğunun astral dedigi bi alem
Ruya geçis farkinlaliği aslinda bakma çogusu zihin gezmesi Lucid rüya öyle kafami kaldirdim kendime baktim falan fistanlik iş degil yakazada bende evin görüntüsü herseyi ayni kendimi gördüm ama yanliş geciş evdeki cinlerin boyutuna geçmişim Onlar benden kaçti bende şoktaydim tabi işte onlarin alemine geçiştede yakazada farkli bi evre ama alem farkli rüyayi gören ruhtur Ruya aleminde Ruh uyanincaya kadar kalir uyanmaya yakinda yakazadan gecer ve uyanir Biz illaki onlarin aleminden geçip rüya alemine gidiyoruz onlar bize etki etmez ise bi takim şeylere vakif olacaz yakaza farkindaliktir kişi yakazada rüya alemine geçerken Alemler gorebilir keşfedebilir Bedenen gidemedigin yerlere ruh ile gidebilirsin ama nasil ama nereye hangi aleme bilinmez bu konular havastan daha ilgi cekici ruya alemine giderken Ruh yükselir belki solucan deliklerinden gecer gider orda zaman uzundur ayni hizda gelincede burda zamanla eşleşir orda oldugumuz zaman burdaki zamanla denktir fakat zaman kavrami farkli oldugu icin ruya da gecen zamani sn ile hesaplamişlar yani cok farkli ama çalismalarida son derece hak eden bi konu