Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
pekı nazarı nasıl engellerım? o zaman gunahtan ıse ıstıgfar nazardansa ?
|
Gunahtan ise ibadete yonelmek Subhanallah vebihamdihi subhanallahil azim estagfurrullah etubu ileyh rabbiğfirli Tubtu yarabbi
Allahumme inneke afivvün kerimün tuhibbul affu Fağfu anni
Namazdan sonra dualarda okuyabilirsin
Nazardan ise felak suresi hasedli bakislari tanirsan felak suresini oku
Ben Ogluma nazar etmek isteyene oan okudum Oan kalkan oldu ve baska defa yine okudum cocugumu herzaman hased eden kadina bu kez Bilerek nazar ediyorsa nazari ona isabet etsin dedim Oglunun burnundan kan akiyordu durmadan ambulansla goturduler dr biseyi yok diyip geri gondermisti yani evinden cikinca oku hasedli bakis gorunce oku nazar belirtileri şoyledir
Baş agrisi sagliksal durum yoksa yorgunluk bikkınlık tükenmişlik hissi Piskolojik sorunlar
Elden surekli eşya düşme kirip dökme aşiri sinir agrasiflik yere düsme ayak burkulmasi
Geyirme surekli vucutta gezen yel ağrili uyuşma diş sıkma uykuda defalarca ilkilme göz dalginliği göz bebeklerde titreme
El ayak titremesi
Başlica bunlar saglik sorunu yoksa bunlar Nazar belirtisi
Elini dua eder gibi açip Avcuna doru 21 defa felak ve nas suresini okuyup halini anlatsan nazar olup olmadigini soyleyebilirim ama simdi soylesem olmasa bile tribe girebilirsin (:
Nazari kaldirmak için Kaya tuzunu durulama suyuna bi yemek kasigi döküp dus almak ayni şekil sirkeli su ile dus almak oda bi tatli kasigi olabilir
NAMAZlardan sonra dua olarak okumak ve namaz rekatlarinda felak nas okumak bunlar nazari kaldirir[/QUOTE]
Allah razı olsun emine abla ben takıp edıyorum zaten paylasımlarını cok tesekkur ederım