Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Yakaza uyku ile uyanıklık arası bir haldir.
İnsan o esnada uyku sarhoşu olur
Cinler eğer seninle iletişime geçmek sana kendilerini göstermek isteseler o anda yaparlar o andan yararlanarak yaparlar.
O anda insanın diğer alemlerle olan arasındaki engel biraz azalır yani nasıl desem normalde onları görüp duyamazsın lakin o anda aradaki perde biraz aralanır ve sen onları ya görür ya duyarsın eger seninle iletişime geçmek isterlerse o esnada gercekleştirirler.
Tecrubelerime dayanarak söylüyorum cinler sohbet gibi bir sey yapıyorlardı seslerini duyuyordum kendilerini göremiyordum.
Duymak derken maddesel duyamazsın senin zihninin içinden gelir onların sesleri.
|
Ben uyanikkende 1 defa duydum zikir cekerken kadin seniydi yinemi zikir cekiyor bu diyip kizip gitmisti yakazada gordum evdeki cinnileri siyah carsaf yuzleri kirec gibi beyazdi sonra 2 defa da gormustum Ciplak gozle iste korkaklar kedi gibi gordugun an kaciyorlar simdilerde yakazaya gectigimde sure okuyorlar (: tabi once ben okuyorum bakiyorum durdugum zamanda sonuna kadar onlar okuyorlar
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|