Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm yakaza hali uyku felci olarak tanimlaniyor fakat her yakazaya geçişlerde Cinler mudahale etmiyor fakat istemsizce yakazaya geçislerde Cinleri ya goruyosun ya duyuyorsun bunun hikmeti nedir ?
Biz sana gelmeden siz bize gelemezmisiniz midir ?
Ve çogunlukla Yakazaya bilinçli geçildiğinde göruntu gelmez ama bazi durumlarda gelir burda goruntu veren veya sizi bi mekana goturen cinniler midir ?
Veya bu durum astralmidir ?
Astral yakazada varliklarin siz gormesenizde sizi baska mekanlara goturmesimidir
Yakazanin uyku olmadigini anlamak icin O halden istediginiz gibi kalkmaniz gerekir eger uyanamiyorsaniz lucid ruya oluyor
|
Yakaza uyku ile uyanıklık arası bir haldir.
İnsan o esnada uyku sarhoşu olur
Cinler eğer seninle iletişime geçmek sana kendilerini göstermek isteseler o anda yaparlar o andan yararlanarak yaparlar.
O anda insanın diğer alemlerle olan arasındaki engel biraz azalır yani nasıl desem normalde onları görüp duyamazsın lakin o anda aradaki perde biraz aralanır ve sen onları ya görür ya duyarsın eger seninle iletişime geçmek isterlerse o esnada gercekleştirirler.
Tecrubelerime dayanarak söylüyorum cinler sohbet gibi bir sey yapıyorlardı seslerini duyuyordum kendilerini göremiyordum.
Duymak derken maddesel duyamazsın senin zihninin içinden gelir onların sesleri.