Alıntı:
ozge628 Nickli Üyeden Alıntı
Tevbe etmek imtihani kaldirmaz imtihani kaldiracak bi amel yoktur
Imtihanda isen sabret Sizlanmadan sikayet etmeden Allah im senin icin sabrediyorum Sekinetini indir ve yuregimi genislet de
Sabir icin cok calis yardim istersen bi ayette
Sabirla namaza devam edip Allahtan yardim iste diyordu
HasbinAllah ni'mel vekil ni'mel mevla ni'mel nesir
Zikri var sorunun ne oldugunu bilmiyorum
Musibetler icin istigfar cek Sadaka ver sorunun ne oldugunu bilmedigim icin Oneri yapamiyorum
Ama Allah tan yardim icin yazdigim zikri cekersin surekli tecrube ettim
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sagolasin Allah razı olsun
ah soyu söyle etkiler Allah muhafaza soyun sopunu kurusun diyorlar misal yada cocugunda gör Allah korusun ornek olsun diye yazdım böyle bisi varsa etkileyebilir en doğrusunu Allah bilir[/QUOTE]
Cocugu olmayan Ise bu o kadinin imtihani esinin imtihanidir bedduayla alakasi yok ya
Cocugunda gor beduasi da zor
Sen haksizlik edersen haksizliga ugrarsin bu bedduadan degil babana kotu olursan evladinda sana kotu olur adalet yerini hep bulur kisilere baglamamak gerek takdiri ilahi
Atana yapilan beddua sana sorulmaz hak sahibi Hakkini ona haksizlik edenden alir cunku Allah senin amellerinle seni sorguya ceker atanin amelleriyle seni sorguya cekmez evet atalar mevzusu varda o oyle degil iste annen baban senden sorumlu sana dini ogretmeseler senin isledigin gunahlardan onlara pay var sevapta islesen tabi yani durum bundan ibaret
Sen kendini muhafaza etmezsen nazar deger nazar insani kabre deveyide kazana koyar benim cocugum ölecekti dr lar neyi var bilmiyoruz diyorlardi beyin temiz havale ne alaka diyorlardi ölumden dondu cok sukur
Yani musibet 2 turlu gelir 1. Gunahlardan 2. NAZAR dan 1 ini def etmek mumkun istigfar ile 2.sini kendini muhafaza etmezsen hep Nazara ugrarsin