Alıntı:
tunamyashar Nickli Üyeden Alıntı
Anlaşılmak zor birşey. Beni anlamanız gerekir. Adana Akıl Hastanesinde tedavi gördüm.1991'den beri psikiyatr hap kullanıyorum. Sıradan bir insandan daha sağlıklıyım. Nedeni her insanın muhayyilesi yedaviye muhtaç. Bakım dedinizde böyle şeyler çok hoşuma gider. Geçmişte bir hocaya bakıma gitmiştim. Kolumdan tutup çekti. Bana Senin tepkini ölçüyorum, acaba ne diyecek diye" dedi. Bir diğer hoca ayağımı iplikle ölçtü ve bana "Senin içine cin girmiş." dedi. "İçime cini kiim katmış?" dedim, "Cini kendin bulaştırmışsın." dedi. Beni görenler "Bunca genç yaşına rağmen ezik büzük biri, tedavi olmam gerektiğini, sevgi ile düzeleceğimi iddia ediyorlar. Evet elimde hem akıl hastanesi, hem askeri heyet, hem psikiyatr raporu var. Tani ben cennete transit geçeceğim. Gerisini siz düşünün.
|
manevi rahatsizlikin kaynagi cinler ise o hocolar cin var demeyi biliyor temizlemeyi bilmiyormuymus faidesini gördün mu pek gormedin glba
bize ne dersen de allah kalpin icinden gecen her dusunceyi ve herseyi bilir o yüzden dogruysan ne ala yanlış ise kendine yazik edenlerdensin
tavsiye de veremiyoruz raporluyuz diyorsun belkide beyinde kalici bir hasardan kaynakli varlik dahi olmayabilir yada varlik yuzunden bu halde olabilirsiniz isin ehli birisi bakim mi yapsa acaba
adminle görüşmek gerekir bence sizinde riza niz sadece öneri olarak anlatim bunu düşünmek gerek