Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı
bu gerçekten çok bariz ve net bir etki. buna benzer birşey olmadı bende. Bundan ayrı benim yaşayarak ögrendiğim en belirgin metod , arka arkaya çok sayıda( 40 dan çok ayetel kursi) okdugum zaman gelen gozlerden yaş gelircesine , ağzim yırtılırcasına esneme krizi . Sanıyorum ki üstümüzde nazar varken olan birşey pek bir fikrim yok ama uzun yıllar bunu yaşadım. Son zamanlarda olmuyo , demekki nazar olayını aştık bişekilde.
Kala kala kaldı , soydan gelen bir ah,vebal bedel olup olmadıgı ?
zira bunu akla getiren işaretler var.
Boyle bir durumun olup olmadıgının tespiti mumkunmudur değilse direk zurriyet agacı tovbesimidir çare ?
|
Büyü varsa tövbe çözüm değil materyal yok olmadığı kapı kapatılmadığı sürece tövbe ile yanan varlıkların yerine başkası gelir
Günah nedeni ile gelen varlıklar tövbe ile yanınca ve tövben kabul olunca yine kurtulamazsın başkası gelir ve vesvese verir tekrar aynı hataya düşmen için
Ehli sünnet birinin yanına gitsen daha iyi olur.
Böylesi daha güvenlidir.
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
2 saat once sahih demissin uygulamaya
simdi ise artik yok oyle diyorsun
2 saate bakim yaptirdin musallat yada buyunneyse çözüldü ve sorun kalktimi ortadan ?
|
Ben bu uygulamayı yıllar önce yaptım zaten belirtiler vardı rüya yoluyla da gelenler oluyordu birine gidip üzerimden aldırdım
Yeni değil yani.
Beni yalnış anlamış ve hesaba çekmişsin.
Ama benim hatam yazmamışım ne zaman uyguladığımı.