Alıntı:
dervishekim00 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elimde Arapça Osmanlıca olarak kaynağı var bilirim. Lakin insanlar Rahmaniyyet nazarında kullansa ve Tasavvufi olarak Birleştirilirse Harikulade olur. Dediğim gibi ben Gizlenen 3 lü vefk'ini Kendim Hazırlayıp Allahın izniyle 4 dilde sundum. Notlarımda bunlar vardır. Biiznillah Admin Yetki verirse paylaşmak isterim.
|
O zaman efendim hemen sevgili adminimizi etiketliyeyim izin varmı soralım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgili admin yeni arkadaşımız sizinle tanışmak ve sizden izin istiyor bekleniyorsunuz
Alıntı:
dervishekim00 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elimde Arapça Osmanlıca olarak kaynağı var bilirim. Lakin insanlar Rahmaniyyet nazarında kullansa ve Tasavvufi olarak Birleştirilirse Harikulade olur. Dediğim gibi ben Gizlenen 3 lü vefk'ini Kendim Hazırlayıp Allahın izniyle 4 dilde sundum. Notlarımda bunlar vardır. Biiznillah Admin Yetki verirse paylaşmak isterim.
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
baba hikmet olacakti
|
Yarın akşam son hocam süre bitiyor gazaniz mübarek olsun şimdiden saygılar böylede sözümün eriyim