Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Okumaya gerek yok aslında hz Muhammed sav'e olan işaret vs. belli, diğer işaretler belli aratıp bulabilirsiniz, boş yere muhattap olmayın bence. Bir de onların meali, çok güvenilir olmaz.
|
Guvenip guvenmeme mesele degil sadece arastirma odakli bakacağim çünku ayetlerde kuran Diger kitaplari tasdik ediyor fakat okurken ev sallanir
dün gece tefekkur ediyordum hatta bi tv kanalinda incildi sanirim ayet aciklamasi yapiliyordu ev de bi takim hadiseler oldu heleki Mesih tanrinin oglu bizde tanrinin cocuklariyiz derken lambalar yanip sonuyordu once bulundugum oda sonra diger odalar lambalardada problem yoktur Sonra tefekkur ederken Bulasik yikiyordum gece saat 11 gbi pencereye findikkadar tas geldi baktim disari tum isiklar kapali rahatsiz oldular bende rahatsiz oldum dinlerken Tanrinin cocuklariyiz diyince cok zoruma gitti agladimda ama iste okumam gerekiyor Cunku bize gelen yasaklar onlarada gelmis fuhus yasak iylik etmek iblis kavrami falan filan zaten degistigi bilincindeyim ne kadar zoruma gitsede okuyup onlarin dine bakis acisini ogrenmek istiyorum Ev başima yikilmasa iyi
benim kararim sonucta Cogu degismis olsada rabbimin ayetleride var ordaki konulara anlatimlara bakmak istiyorum cunku kuraninda mizah i var uyarici dili ve uslubu var eminimki Ordada bunla karsilasacagim beşerin sözu ile rahmanin sozu ayirt edilir bence ve yanlis olan bilgiyi gorunce dogru olan bilgi daha kiymetli olur nacizane fikrim