Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bak ben sana yazimda ne dedim Kurani okuyan ögut alir yada uyarilir bunu okuyanin kalbi ufakta olsa titrer tovbe atesi duser kalbine
Ben abdessiz meal bile okumam benlik iş degil
Simdi kurani hic okumamis biri acip okuyor yada merak ediyor yada ozeniyor elini atacak haram
Noluyo vazgeciyor kurana kimse abdessiz dokunamaz Bu saygidan oturu ama icerigini bilmeyen hic bilmeyen hicbizaman abdest almayacak hic dokunamayacak hic okumayacak bu bi vebaldir bana gore
Kuranin ilk emri oku Allahin adiyla oku Rabbini tani diyor sonra kulu nasil yarattiginu anlatiyor peygamberleri anlatiyor neden gencler kurana hemen ulasamiyorda farkli dinlere hemen ulasabiliyorlar
Kuran ulasilmaz bi kitap olmamali zaten kurani hep okuyanlar bilir muhabbeti vardirki ona abdessiz dokunmuyorlar cunup Allah in adiyla okuyacak Allah i taniyacak ondan sakinacak gusledecek sonra namaz kilacak bunda ona gunah varmi kimse bunu anlamiyor
Hayzlida haram degil ben yine kuran okumam fakat sure ezberlerim dinlerim beni dinlemekten ezberimdekileri okumaktan kimse men edemez cunku kalp Allah ile doldumu hicbi sey bunun onune gecemez
Ve insan 1 hafta kuran okumadimi kurani tekrardan okumakta zorluk ceker kuran okumayinxa unutulur
Ve ezberdeki sure ayetlerde oyle
|
Kusura bakma ama abdest almaya üşenip Kuran okumaya vazgeçenden zaten bir hayır beklemem.
Mezhepsizlik çok kötüdür, ebu hanzalanın Allah'a mekan isnad ettiği kanıtlıdır iyi dinle sohbetlerini, Allah gökteymiş, haşa bunun peşinden gidenleri bir gör, Haşa Allahın gökte yeri varmış ona özel haşa, bunlar sana mantıklı geliyor mu ? Sana dedim Kur'an duraklarını bile değiştiren var, vehabilerin amacı bu oy kullanmayı haram kılıyor mezheplere laf atıyor. İtikadıyla oynuyor insanların.