Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
oncelikle kadinmisiniz erkekmisiniz bilmiyorum,her sey kader dairesinde fakat caba gerek, sebeplere baktigim zaman biraz ucuk sebepler bunlar, karsi apartmanda bir komsum bazi yanlislar sonucu iflas etti ekmege muhtac oldu durumu goren ilk okul mezunu hanimi evlere temizlige gitmeye basladi kendini yormuyor haftada 3 gun gidiyor günluk 800 TL simdi gecinip gidiyorlar, bulundugum isyerinde temizlik yapan kisiler var 60 yaşında insanlar, yani biraz azim biraz tevazu birazda durumu kabullenme ile her sey yapilabilir, 4 unuversite bitirmek mesele degil niye is bulamiyorum? niye girdigim islerde devamli olamiyorum diye bunlari sorgulamaniz gerekiyor.
|
Ek olarak ufak ufak ticaret yapıyoruz. Al sat yapıyoruz. Zeytin, zeytin yağı, sabun, nohut, ceviz vs. Piyasadan bulup karımizi koyup satıyoruz. Ekstra bahcecilikle uğraşıyorum. Fideler satıyorum. Kendi bahçemde ekiyorum. Parayla temizliğe beni cagirmazlar ama cagirirsalar giderim de problem değil. Hiç bir işten yuksunmedim. Okudum diye kibire de düşmedim. Sadece insanca yaşamak istedim.