Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
ne büyük bir ziyan dir husrandir bayansiniz ama haram seylere yatkin degilsiniz diye iş hayatında bu kadar kismetiniz kapilmasi ne kadar acı ic karartici bir durum
birde kiskancliktdan sanirim yapilan uzerinizdeki negatif enerjilerle aile huzuru dahi bozulmus...
eşiniz nasil birisidir bilmiyorum lakin yaşınız biraz yüksek gibi artık gençliğin avantajlarida yok maalesef
arapcada galiba okuyabiliyorsunuz?
anlaminida idrak edebiliyor musunuz acaba mesajlarinizda gördümde
bu arada ne işle uğraşıyordunuz?
yani ne tavsiye edilir emin olamadim benim konumdaki manevi rahatsızlik terttiplerinden deneyebilir yada alta vericegim seyi bir uygulayabilirsin
sorunun tepsiti yapilirsa tedaviyi bulmak daha kolay olur sahsi fikrim
ÜZERİNİZDE BÜYÜ, NAZAR, MUSALLAT VAR İSE ÖĞRENMENİN KISA BİR YOLU
Az Şekerli Bir Bardak Suya Bakara Suresi'nin 102. Ayetini
21 Defa Okuyun 3 Yudumda İçin 30-45 Dakika İçinde
Birşey Yemeyin İçmeyin Uyumadan Bekleyin
Baş Boyun Bölgesinde Sıkıntı Olursa Musallat,
Mide Karın Bölgesinde Sıkıntı Olursa Büyüye Delalet Eder.
Vücudun Çeşitli Yerlerinde Batmalar Olursa Buda Nazara Delalet Eder
sizler qdina çok üzüldüm geçmiş olsun
|
Gıda mühendisiyim. Bir sene devletin başarı bursu ile Avrupa'da okudum. Orda tutunamayinca ülkeye döndum. İş bulamayinca ön muhasebe sertifikası alıp sağa sola basvurdum. Olmadi. Gıda alanında yüksek lisansımi tamamladım. Yine %100 burslu özel bir üniversitede bilgisayar programcılığı okudum. Bunlar para etmeyince iktisat okudum. Zira iş alanı daha geniş atanması kolay diye. Yani keyfi boş boş durmadım. Migros bim kasiyerlik yaptım. Kasalar taşıdım amelelik yaptım. Herkes dalga geçti.
İngilizce Almanca ve birazda Farsça biliyorum. Arapça bilmiyorum. Tertipi ben de az önce okudum. Evime gidince inşallah deneyeceğim.