Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Niye işsizim hemen söyleyeyim. Ben tam 4 tane üniversite bitirdim. Yüksek lisansta dahil. Kasiyerlikten tutun da kendi mesleğime kadar vaktiyle her işte çalıştım. Uluslararası dergilerde makalem dahi oldu. Hangi kapıya gitsem ya cvim fazla geldi dalga geçtiler ya bu bizim ayagimizi kaydırır dediler almadılar. Ya da deneyim yok torpil yok dediler almadılar. Çok iyi işler buldum Avrupa'dan referanslı yeterince "cilveli" değilim. Alkol kullanmıyorum diye almadılar. Bunu tabiki açıkça söylemediler. İma ettiler. Ayrica ailevi sebeplerden dolayı veya işverenlerden dolayı da kalıcı olmadı. Evlendim eşimin işi gereği başka şehire taşındım. Ordada artık girecegim iş kalıcı olsun diye sınavlara hazırlandım. Sonuç işsizim.
|
ne büyük bir ziyan dir husrandir bayansiniz ama haram seylere yatkin degilsiniz diye iş hayatında bu kadar kismetiniz kapilmasi ne kadar acı ic karartici bir durum
birde kiskancliktdan sanirim yapilan uzerinizdeki negatif enerjilerle aile huzuru dahi bozulmus...
eşiniz nasil birisidir bilmiyorum lakin yaşınız biraz yüksek gibi artık gençliğin avantajlarida yok maalesef
arapcada galiba okuyabiliyorsunuz?
anlaminida idrak edebiliyor musunuz acaba mesajlarinizda gördümde
bu arada ne işle uğraşıyordunuz?
yani ne tavsiye edilir emin olamadim benim konumdaki manevi rahatsızlik terttiplerinden deneyebilir yada alta vericegim seyi bir uygulayabilirsin
sorunun tepsiti yapilirsa tedaviyi bulmak daha kolay olur sahsi fikrim
ÜZERİNİZDE BÜYÜ, NAZAR, MUSALLAT VAR İSE ÖĞRENMENİN KISA BİR YOLU
Az Şekerli Bir Bardak Suya Bakara Suresi'nin 102. Ayetini
21 Defa Okuyun 3 Yudumda İçin 30-45 Dakika İçinde
Birşey Yemeyin İçmeyin Uyumadan Bekleyin
Baş Boyun Bölgesinde Sıkıntı Olursa Musallat,
Mide Karın Bölgesinde Sıkıntı Olursa Büyüye Delalet Eder.
Vücudun Çeşitli Yerlerinde Batmalar Olursa Buda Nazara Delalet Eder
sizler qdina çok üzüldüm geçmiş olsun