Alıntı:
Sonejderha Nickli Üyeden Alıntı
Kısacası her şey niyet mi diyoruz hocam burada ?
|
Evet Okumadan önce niyet et sonra her namazdan sonra oku
Namazdan hemen sonra ayatel kursi sonra tesbihat Allahu ekber dedikten sonra La ilahe ilallah şehadet salavat sonra Rabbena atina fiddunya hasenetevve fil ağirati hasenetevve kına azabennar Rabbene le tuzik kulubene hedeytene veheblene milledunke rahmeh inneke entel vehheb nasr suresi ve peygamberimizin bu duayi ettikten sonraki duasi yine peygamberimizin ettigi istigfar duasi Subhanallahi vebihamdihi subhanallahi estagfirullah etubu ileyh
Istedigin istigfar i zikredersin istedigin kadar Sonrada kendin icin dua et rizik bereket
Benim namaz sonrasi tebihatim boyle yazmadiklarimda var fakat herkes sabirla zikrini uzatamiyor malasef hangi duan olursa olsun Oncesinde bol istigfar neye nekadar emek verirsen onunda o kadar faydasini gorursun valla bos olan dukkana girsem dukkan dolar ayni sekil pazardada bos dezgaha girsem dolar yani Hem bana faydasi oluyor hemde kullara Dua en guzel zikirdir en buyuk zikirdir Allah ayeti kerimesinde diyor ya sabir ile namaza devam ederek yardim isteyin insallah Allah in yardimida gelecektir vesselam