Alıntı:
qlam Nickli Üyeden Alıntı
cümleten selamın aleyküm
karşımızda kötü niyetli bir insan var ve rolünü gayet güzel belli etmeden yapıyorsa eğer bunu nasıl öğreniriz?
bir zikir vardı karsimizdaki insan yalan söyleyemiyordu,bu olay için zikir var mıdır niyetini belli edecek vs
|
Mantık olarak düşündüğümüzde zaten kişilerde bir kötülük art niyet sezmissiniz. Yani kendilerini gizleyememisler. Emin olmak istiyorum derseniz kişileri deneyebilirsiniz. Onların işlerine gelecek, size karşı kullanacak bir bilgi vererek ne yapacaklarına bakabilirsiniz. Yada dost mu olmak istiyorlar sizinle, bozmayın dost gibi görünün. Müdaraa deniliyor sanırım osmanlida.
İstihare için ben de çok denedim bazı konularda. Evet çok fazla da rüya gordum. Ama sizde musallat yada herhangi bir işlem varsa sanırım müdahaleleri olabiliyor gördüğünüz rüyalarda. Nasıl üzerinde işlem yada musallat olan yüksekten düştüğünü, hayvan kovalaması yaşadığını fln görmesi gibi, bunlara da müdahale edebilir. Zira benim gördüğüm rüyalar çok karışıktı. Gördüğümüz rüyayı da yorumlayacak bir alım sanırım sitede yok. Eğer haberci bir rüya ise anlatmamanizi tavsiye ederim. Belki yüce yaradan size doğruyu gösterir sırrı bozulmasın. Her daim faydalanın..
Zikir için ise heybetli olmak için okunan zikirleri ebced değeri ile mümkünse aynı mekan aynı saatte okuyun. Esmaul Hüsna olarak yazarsınız arama kısmına nasıl okuyacağınız, ne okuyacağınız detaylıca anlatılmış.