Alıntı:
dervishekim00 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahın İzniyle İnşeAllah ben size yardım ederim. Hangi Davet Nedir Neyin nesidir. Hikmeti nedir hangi ayet ne miktarda okunduğunda ilk önce vücudun hangi uzvuna tecelli eder. Biazametullahi Tealâ ben size Biiznillah bu konularda elimden geldiğince Yardım ederim. Hangi Ayeti Getirirseniz getirin. Allah Kebirdir. Aliyy'dir. Aziym'dir. Hayy'dır. Kayyum'dur.
|
mubarek uzaktan tanimadigin kisilere ne davet verilirne yol gösterilir, kisinin kim oldugunu bilmeden boyle bir teklif yapmak cok büyük vebaldir, davet verecegin yada yol gosterecegin kisinin akli kitsa, ilmi bilgisi alt yapisi hic yoksa hali nice olur, yaptiginiz teklif abesle istigaldir, cok sayıda ehli tarik icazetli dostum ahbabim var,ben bunlardan bile yüzyuze gordugu kiselere dahi boyle seyleri teklif ettiklerin görmedim, ilmin ve tarikatin adabi budur,
siz neyi ispata calisiyorsunuz anlamadim,hele şu kadar tarikattan şu kadar icazetim var diyen kisi hic boyle islere girmez...