Alıntı:
Serappe Nickli Üyeden Alıntı
Evet evet Rahmetli oldu kurtarıcım. Bir kağıda birseyler yazdı o kağıdı yaktık o gün beni terk ettiler (:
İsmim hakkında bildiğim tek şey ebced değeri 263 , Esması Er - Rahim balik burcu (:
Küçükken kalp gözümün açık olduğundan kesinlikle eminim. Çünkü kimsenin gormediklerini görmek. Yada şöyle mesela yigenimi sırtımda taşıyorum bir an düşürüp kafasını nereye vurduğunu görüyorum ve aynı şey yaşanıyor saniyeler sonra... Kötü kalpli insanları hissediyorum zarar vericek olan şeyleri hala daha hissediyorum. Biyere gidicekken gitmiyorum mesela bı anda vazgeçiyorum ve iyikide gitmemisim diyorum sonradan kötü bişey oluyor (: Bülbül hoca dedi ki kapılarını kapatıcam o tarafa çünkü çok yatkınsin gönlün çok temiz vs. Vs. Sanırım tam kapattı beni
Ritüellere gelirsek baglamaymis bilmemneymis felan değil. Kendimi denemek için , çekim yasası varmı ben bunu kullanabiliyomuyum bu tarz ritüeller ve hepside oldu ama senin dediğin gibi birileri çünkü bülbül hocadan sonra gittiler. Çok nadir arada hissediyorum o enerjiyi yine bazen silüetler geçiyor küçük ışık suzmeleri ama çok dikkat etmiyorum , bı anlaşma yapmadım hiç bir varlıkla.(: His sadece.
Ama bende ne var yok bilmedigim için su 50 mesajı doldurup belki bir bakım yaptırabilirim. Daha net şekilde ilerlerim
|
e masallah diyelim simdi kalp gözü mu o 3ncu gozmu yada cinlerin biraz oyunumu burasini ilim ehli acip bakar soyler
sık sık insanlar 3ncu goz de olan vuku edenlerle kalp gozu karıştırılıyor yani tartismayada gerek yok suan
istihare uykularina yatin bakalim mursidinizi herhalde bulursunuz sitede 2 el parmağını gecmeycek lakin aktif ilim sahibi kisiler var sende tanisirsin bir sure sonra
da siz 5 vakit namaz kiliyor musunuz
farzlari yerine getiriyor
tovbe istigfar kelimeyi tehvid ve salavat cekiyor musunuz?
boyle sorular pek sormamda havas ilminde genel basari oranjni artıran şey kesinlikle maneviyat
allaha beslenilen aşk
ibadete verilen titizlikdir
bunlar yoksa gelenler hicde iyi niyetli olanlar olcagini sanmam dikkat edesin