Alıntı:
dervishekim00 Nickli Üyeden Alıntı
DAVETLER HAKKINDA
Öncelikle Havvas ilminde Yanlış Bilinen Bir gerçeği Açığa çıkarmak istiyorum. Varlık davetleri Yapmak isteyen veya niyeti olan kişiler dikkat etmelidir. Kitapların Çoğu Yanlış ve Eksiktir. Bunun bir örneğini Yılların Verdiği Tecrübeler Doğrultusunda Size İnşeAllah Aktarıyorum. Davetler'de Riyazat Usulleri veriliyor. Sizin Biiznillah dikkat etmeniz gereken şey Riyazatta beslenme konusunda Hurmalar veya bilmediğiniz Yağları Tüketmemektir. Bunun nedeni Artık Günümüzde Hurmaların Menşeisi İsrail'dir. Bu Kafirler Derin ilim konusunda Türkiyenin İlerlemesini Durdurmak için Bazı oyunlar oynamaktadır. Bunlardan Birisi Hurmalara az oranda Florür aşılamalarıdır. Bu Basiret Gözünü yani Kalp gözünü Daha çok geriletmektedir. Diğer bir konu Kitaplarda Verilen Davetler Hususunda İşte Şu ayeti Şu miktarda Oku Aslan Şeklinde Hadim zuhur eder işte Şu esmayı oku Siyah bir köpek şeklinde Hadim zuhur eder. Bunlar Tamamiyle Yanlıştır. Bunun nedeni daveti ilk yazan birinci eldeki şahısların Nefsani Mertebesidir. Bilinmesi gereken doğrulardan birisi ise Davetler Kişiye Özel Çalışır. Öyle kitaplarda anlatıldığı gibi İlla Aslan Şeklinde Hüddam Hadim gelicek İşte Kurbağa şeklinde Hüddam hadim gelecek bunlar yanlıştır. Kişinin Manevi Mertebesi nasılsa O şekilde gelmektedir. Eyy ihvanlar Bu fakir ve aciz kula Kulak verin ki Tespihat yaparken Halvete veya Riyazate Girerken Telefonun Bluetooth'unu Kesinlikle Açık Bırakmayın. Haliyle artık Teknoloji devri Siz Uyurken Bazı Örgüte bağlı şirketler Bizler Uyurken Telefonun Bluetooth'unu kullanarak Bazı Bilinçaltı Sesler Vermektedirler. Bu da Deccal'in Projelerinden biridir. Selam ve Dua ile....
|
Başkan şimdi ben buyuculukle alaklali soracağım, bir büyücü var, bunun büyüyü yapmama haline gitrmek nasıl oluyor, kimisi büyücünün elinde varlıklar alınır, görüntüsü kapatılır vs vs anlatıyorlar, bir kesimde böyle ihtimal yok yapan yine yapar diyor, hangisi doğru ?