Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Elinde olan satmaz kolay kolay, işin ehli biriyse kitabı dahi göstermez çok yakını değilseniz, satmadıkları kitabı denize atanı gördüm geçen sonbahar bir büyücünün yaptığı büyülerden dolayı başına gelmeyen kalmadı en son kitaplarını denize atıp ortadan kayboldu, zamanında yüksek miktarda paralar ödeyip almış hepsini yakın bir dostuyla konuşmuştum geçenlerde o anlattı biraz
|
Piyasada çok büyücü var i büyücülerin niye başına bu işi bıraktıracak niye büyük felaketler gelmezki para için tanımadıkları insanların hayatlarını mahvederler birde bu büyü yaptiranlar büyü yaptiripta sıkıntı çekeni görmedim hem ömürleri uzun oluyor bu şeytanların hem ömürlerinin sonuna kadar keyif içinde yaşıyorlar olan büyü yapılana oluyor tamam ahirette ölüm döşeğinde tabiki çekecekler Allah yanlarına birakmiyacak ama bizde dünya gözüyle ettiklerini bicerken görmek istiyoruz ne yapalım biz aciz kuluz intikamimizi alamıyoruz Allah a havale ediyoruz