Hoşgördüm... Ve hiç üşenmedende bu şekilde cevap verdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim 🙏 ilk olarak rahatsız edilmeden uyaniyordum yani varlık gelmeden önce enerjisini hissedebiliyorum e vücudumun her yerinde saçma gelicek ama özellikle dişlerim ve ellerimde. Korkutarak uyandirilmadim.
Evet kedileri hala çok severim , kedi olduğu zamanlar en son safhalardı artık. Evin her yerinde oluyorlardı. Bana bakım yapan kişi Allah rahmet eylesin Bülbül hoca diye geçiyor çok tanınmış nurlu bir adam. Boynuma muska koydu ordan baktı. Hatta anneme burda kaç kişi var dedi annem 3 dedi , ben hayır 4 dedim. Gülümsedi bana hiç unutmuyorum
hep araştırdım hep okudum ama dediğiniz gibi iletişime hiç cesaret edemedim çünkü hoca bir daha bulasirsan bende seni kurtaramam kalp gözün doğuştan açık o tarafa kapın hep açık dedi , ismim serap bu arada isminden ötürde yildizimin çok fazla olduğunu söyledi. Bir kaç kez ritüel denedim ve saçma bir şekilde yaptığım herşey oldu. İlgim hiç bitmedi ama yardımcı olabilecek birini bulmak inanın bu devirde çok zor. Deli gözüyle bakıyorlar bana bunları.anlattigim da. Ama son 1 yıldır enerji , frekans , çekim yasası, meditasyon Esma ül Hüsnalar , zikirler , vefkler , tilsimlar araştırmadan durmiyorum. Bişey var içimde. İşin özüne inmem gerektiğini söylüyor. Ruh beden zihin nerden geldik nereye gidiyoruz. Üst benliğime ulaşmak , özümü tanımak istiyorum. Çok kafanızı agrittim sanırım kusura bakmayın. Son sorum olarak. Nerden baslamaliyim ?
Sürekli başlayıp geri bırakmaktan çok yoruldum. Kaybolmuş gibi hissediyorum sanki kendimi
diyorum boşver bu kadar derine inme olması gereken bişey varsa olucak. Ama.icimden biride hayiir emek vermeden hiç birşey olmaz , o yolu gidiceksin