Alıntı:
Securty Nickli Üyeden Alıntı
ESMAİ ERBAİN 40. ve 41. İSİM
40. İsim : Yâ acîbes sanâyiı felâ tentıkul elsünü bi külli âlâihi ve senâihi
Anlamı :*Ey Sanatları hayran bırakıcı olup tüm nimetlerini övgü ve ilyiklerini dillerin sayamayacağı*zat. Ya Acip
*41. İsim : yâ gıyâsî inde külli kürbetin ve mücîbî ınde*külli da'vetin ve mezâî ınde külli siddetin ve yâ recâî hîne*tenkatıu hîletî.
*Anlamı : Ey her sıkıntı anında yardımcım, her dua anında kabul edicim, her zorluk vaktinde sığınağım. Ey ! çarem tükendiğinde ümidim. Ey ! Gıyasım.
|
Yormlarda biri türkçe mealini tam vermişmi diye bakarken buldum sizi. Teşekkür ederim
Alıntı:
Xxyyzz Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu uygulamayı uzun suredir yapmaktayım . Rizik konusunda herhangi bir açılımını görmedim . Uzun zamandır yaptığım rizik uygulamaları bana gösterdi ki duayla para gelmez . Geliyor diyenlere zaten geleceği varmış .Neler okudum da yaprak kıpırdamadı. Yanı Rabbim demiş ya “ilmi isteyene zenginliği istediğime veririm” diye . Tam anlamıyla tecrübe ettim . Sevabını almış olmuşumdur insallah . Bisey okuyacağınız zaman Allah rızası icin okursanız okuyun. Bence para pul , mal mülk beklemeyin, olmuyor . Yanı benim tecrübelerim bu yönde . Selametle
|
Henüz vakti gelmemiştir belki ne dersiniz.