Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Tagudi sistemin Laik hocalarindan mi bahsediyorsun onlar iste bakara suresinde anlatilan insanlardan
Dini Sakliyorlar su sevap bu sevap Diye diye Milleti gamsiz ettiler tam tersi insanlar Allah tan daha cok uzaklaşti Camide hocalar ustlerinden gelen komutlarla kagitlara baka baka vaaz veriyor Camilerde Ates var iste Basireti acik gaflet perdesi acik Allah in ayetlerine muhalefet etmeden tek vurgulune dahi tevekkul edip boyun egen kullari Var Elhamdulillah sayilari artsin Insallah
dini alim goruslerine baglayanlarla zaten dini kullanip siyaset yapanlarin arasinda hicbi fark yok
Allah alim elbet birgun Allah in kahhar adi tecelli edecek Insanlar gozlerindeki perdeyi kalinlastirsin bakalim yakinda gorecekler
Zaten dusunmeyen topluma rahmet hidayet ulasmaz
Keza Ahiret gunu munafiklarin halini fasiklarin halini muhakak gorecegiz Bakalim Allah in fethine inanmayip Allah in dinini somuren bolen Allah a ve resulune iftira atanlar Gorecekler .
|
Ben 100 lrce kitap okudum arapcayi biliyorsan kitap orda piyasada satilanlarin içinde anlattiği gibi değil...
Üstüne basa basa söylüyorum bazi şerefsizler bilerek sessiz kaliyor kitabin orjjinalini istemedikleri için....Kitabin orjinali islam dunyasinda yeri yerinden oynatir....
ortada ne mezhep ne tarikat nede baska bişey kalir