Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bunu diyen densizin ta kendisidir Kur'an'ın ilk emri Okunoku ki Rabbini taniyasin kadın erkek yok herşey birşeyler uydurur bu din bizim tabi olduğumuz dindir yanlız bu din İslam Allah in dinidir . Ben Kuran'da okuduğum ayetlerde kadınlara hakaret görmedim tam tersi kâfirlerin kız çocukları öldürürken İslam dini o kız çocukları omza almayı öğretti. İslam dini Erkeğe Has değildir İslam öncesi kadınlar hayizli iken dislanirdi İslam dini gelince bu kadınlara ezadir hastalıktır onlar bu halde iken erkeklere kadınlarla münasebeti yasaklayan ve Allah kadına inci muamelesi yaparken Onları mücevher gibi görüp ortunmesini isterken hangi akıl dini erkeklere has kılar anlamıyorum kadında. Kuran okur dini öğrenir camiye gider ders verir Davet faliyetlerindede bulunabilirler
Ha bu arada kadınların üzerinden İslam öncesi ahlak yapışmış kadın kinini üzerlerinden atamayan kadını nefis gören. Zayıf hadislerde var kadın hayizli iken Kuran'da okur. İstediği zikride okur Kadınlar peygamber döneminde hayizli iken yoksulluktan hayiz elbiseleri vardı o dönemin şartları ve kadınin özelliğinden dolayı 1 ihtimal bazı zayıf hadislerde geçen olaylar oluşmuş olabilir yanlız Kuran'da mumin erkekler ve mümin kadınlar sözü geçiyor Allah apaçık kulların arasına ayrım koymuyor Yani erkek Salih ameli yoksa cennete giremez kadında Salih ameli yoksa cennete giremez su kadınları bırakın yahu kim alım. Alimin alım olduğunu Allah ilan ettimi kimbilir kim alım bizim alım bildiğimiz belki zalim Alım cinsiyet üzerinden Dini bireysellestiriyorsa o alım fasık olmasın Dini degistiremezler ben Kuran ayetine muhalefet olan tüm hadisleri reddederim . Ahir zaman korunan kuran Değişmeyen yanlız kuran Alimler rahatına baksın . Dine zarar veren yada vermeye çalışan insanlar Anca kendini kandırır bu din İslam dinidir ve bozguncularin bölmeye çalışan fitne çıkaran çıkarmaya çalışan insanlara Allah Kahhar adıyla yeter
|
Bunu defalarca duymussundur kardesim...Kitap oku der adam kadin kismi okumaz der...Hatta forumdakilerinin % 90 i nin esi ilk yada ortaokul mezunudur....
Altina ziynete zümrüte alinmayan vergilerden bahsetmezler....Çünki onlari alandan değil kitap okuyandan korkuyorlar.....