Alıntı:
BirNefes Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, selamün aleyküm değerli havas okulu üyeleri ve yöneticeliri.
burda yeniyim ve benim gibi düşünen ve bu konuda muzdarip olan diger üyeler veya yeni üye olmuş kişiler adına bu 50 mesaj kotası ! Burda bir çok degerli hocalarımız tarafından yada faydası dokuna bilecegini düşünerek diger üyeler tarafından bulunan paylaşımların muhatıbına malesef özel mesaj olarak ulaşamamak, bilgi alamamak benim adıma çok acı verici bir durum. Elbetde ki düşünen tarafından mantıklı bir nedeni vardır lakin benim gibi bir magduriyetden dolayı işin ehlinden bilgi alınmanında önüne geçilmiş. 50 mesajı tamam lamak kolay değil ve sırf yazmak içinde sayıyı tamamlamak içinde yazılan mesajlarda samimi bulmadığım için bunu etik görmeyerek hak yemekten korktuğum için böyle ucuz birşeyide yapmayı doğru bulmuyorum
Bu konuda umarım bi nevzede olsa meramimi anlatmış oldugumu düşünerek buna bir çözüm bulunmasını rica ediyorum. Yazımı okuyarak hem vaktinizi hemide gözlerinizi yordum hakkınızı helal edin. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
|
ve aleyküm selam
şahsi fikrim; 50 mesaj kotası olmasa hocalarımız neler ile uğraşırdı acaba
ateist olanlar saygısız şekilde dini konularda nasıl dalga geçiyorlar elbet kulak işitmişsindir. dini değere dil uzatabilen burda neler yapar acep.