Alıntı:
svm Nickli Üyeden Alıntı
|
Amin Allah herkesi mesut bahtiyar etsin sunuda soylemek icap eder yani Allah huzuru Kisaca duayi kabul eder fakat kul ölene dek imtihan olur Herkesin imtihani kendine agirdir 1 ileri iki geri Duayi ettigimiz ayni samimiyetle her daim dua istiyor
Biz aciz kullar cani yanmadan feryat etmezler yakarmazlar . Bazan diyorum hersey guzel olsa rahat kafayla secde etsem Cevrem herkes bos konusmak yerine Allah i hep ansan Allah ile ilgili sohbetimiz olsa sonra Kalbime ilham geliyor Mademki bu dunyada cenneti yasicaktin Allah i zikredecektin Temiz dusuncesiz bi kafayla ibadet edecektin Neden dunyaya geldin
Sonra Aklima bi ayet geliyor Biz insani Sabri ile siniyacagiz ki sabredenlerle sabretmeyenler ayrilsin Allah gunah yazmasin Yanlis isem boyle aklimda kalmis yani demem suki Bu kafa o secdede binbir dertle doludur Bu dolu kafa ile secde ediyorsak ne mutlu bize halbuki cogumuz Bunlari namazda vesvese sanir halbuki Namazda insan Rabbi ile bulusur Dertler dile duser kul Rabbinden ister Dusunceye engel olmak zordur
Cunku insan Yapisi geregi aceleci yaratilmistir buda ayetti sanirim ben pek kaynak belirtemiyorum cunku Ezber yapmiyorum okuduklarimi ozet geciyorum kaynak isteyen lutfen internetten bakip arastirsin
Allah hepimizi imtihanlardan anlimizin aki ile cikmayi nasip etsin