Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
Sizlere tv lere çıkan şarlatanlar namaz oruç diye tutturmuş....Peygamber efendimizin kendisine eş olacak beraber girecegi Ali den kimse bahsetmez çunki işlerine gelmez.....
Namaz kılandan korkmuyorlar kitap okuyandan korkuyorlar o yüzden Ali nin ilminden bahsetmiyorlar
|
Ey Allah'ın kulu sana şu sözleri söylemek istiyorum
Biz hz aliyi de hz Ebubekiri de hz hamzayıda çok severiz ömeride.
Bizim hz aliyede saygımız sonsuz tıpkı diyer peygamberler gibi.
Lütfen bu konu hakkında tekrar düşün tüm islam alimleri muhakkak hz ali ile ilgili hos sohbetler yapmış onun nasıl büyük bir zat olduğunu cemaatine anlatmıştır.
Hz Ali'den neden çok sık bahsedilmez cevap şudur; hocalar her sohbetine Ebubekiri Sıddıki yi hz ömeri hz fatmayı hz aişeyi hz hamzayı ve diger tüm peygamberimizin ashabından söz ederlermi öncelikle ama öncelikle Muhammed Mustafa sav efendimiz sohbetlere katarlar
Lütfen bunu kötü anlamayın ve bizleri düşman edinmeyin biz hz aliyi ilmin kapısını çok severiz
Şunu da belirtmek istiyorum hz peygamber efendimiz hz Muhammed sav i çok sever onun yaptığı ibadetleri yapar ve ona uyardı.
Siz sevdiğinizin sevdiğini sevmezmisiniz.
Hz müslümandı peki siz neden değilsiniz.
Bunları üzülerek tüm benliğim ile söylüyorum
Hz alinin ilmi hz muhammedin ilminin küçük bir parıltısıdır.asıl ilim ondadır neden
Hz alinin sevdiği saygı duyduğu hatta hazreti aliye bakan büyüten yetiştiren sevgili peygamberimiz neden farklı bir inanc içerisindesiniz. Hz Ali müslümandı tüm ibadetlerini tam yapan dosdoğru bir müslüman
Peki insan sevdiğine benzemezmi
Siz neden hz ali gibi olmaya çalışmıyorsunuz
gerçekten çok ama çok üzgünüm benim yengem ve kuzenimde alevi bunları onada söylüyorum sessizlik ve üzgün bir ifadeyle dinler beni hep
Allah'a emanet ol umarım doğru yolu bulur kıyamette hz ali ile efendimizin sancağı altında olursun çünkü o orada olacaktır ona ulaşmanın tek yolu onun yürüdüğü yoldan yürümektir...