Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Zikre başlamadan önce euzu besmele sonra niyet Allahım bana karşı kimse yalan konusmasın niyetin neyse yap ondan sonra zikir bu şekilde devam et toprağım İnşallah bir sonuca varirsin göz kaçırma sözlerinden hariç herhangi birşeyle ilgilenme vb şeyler yalan belirtileridir onlarida soylim Allah senden de razi olsun
|
Tamamdır abim sağolasın evet çok iyi bilirim etrafımda dogrusunu bildiğim halde yalan soyleyenler ile imtihan oluyorum yalan söylerken en çok burnuna dokunuyor genelde de.
Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Zikre başlamadan önce euzu besmele sonra niyet Allahım bana karşı kimse yalan konusmasın niyetin neyse yap ondan sonra zikir bu şekilde devam et toprağım İnşallah bir sonuca varirsin göz kaçırma sözlerinden hariç herhangi birşeyle ilgilenme vb şeyler yalan belirtileridir onlarida soylim Allah senden de razi olsun
|
Aslında abi ben zaman zaman zikirlerimde şu ayeti de okurum ve içinde senin önerdiğin zikirde var devamlı hale getirmekte fayda var.
Şura süresi 19. ayeti kerimede :
Arapça Yazılışı: اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبَادِهِ يَرْزُقُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْقَوِيُّ العَزِيزُ
Arapça Okunuşu: Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu).
Meali: “Allah kullarına lütufkârdır, dilediğini rızıklandırır. O kuvvetlidir, güçlüdür.”