Alıntı:
Havas Yolcusu Nickli Üyeden Alıntı
Biliyorsunuz vefk yazmadan önce hadimlerin bulunması vs. gibi bir çok hesaplama yapılır bende bu hesaplamaları yaptığım ve 3 adet esma bulunan ayrıca Cebrail A.S'nin Arapça ismi bulunan kağıt ben evde yok iken yere düşmüş eve geldiğimde direkt odama yöneldim ama ışık bir türlü açılmadı en az 3 kez aç kapa yaptım ve en sonunda besmele çekip ışığı açtım ama çok düşünmedim bu konu üzerinde her halde çalışmalarım sebebiyle odamda enerji birikmiştir falan diye düşündüm ama sonra halüsinasyonlar görmeye başladım(bir karartı görüp o noktaya dönünce kaybolması şeklinde) bunun üzerine kafama dank etti hemen çalışma kağıdını koyduğum dolabın en üstüne baktım YOKTU sonra yere baktım yerdeydi hemen yerden alıp düşmeyecek şekilde yukarı raflara sıkıştırdım ve kısmende olsa rahatladım müslüman cinler beni uyarmak için mi bunu yaptılar yoksa doğrudan hadimler mi bilmiyorum ama umarım yapacağım çalışmayı bu olay etkilemez
|
Daha dikkatli olsan çalışma kağıtlarında iyi olur özellikle arapca yazılı notlar kağıtlar gelişi güzel durmasın