Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
ya şimdi alimlerin ne yazdığının önrmi yok onlarda bilek var yani o 1 yazar nurundan ağır gelir taşıyamazsın sen 1000 yazarsın o 1 etmez bileğin verdiği kuvvetten dolayı farklıda yazsalar yine farkedilecek kadar güç kaybı olmuyor
yada dier mevzu mesela bir kişiye rızık için rezzak esması vefki yapılacak yazılması için rezzak esmasının 40-50 alternatif vefkini yapabilirim önemli olan optimum verim alınacağı bulmak hadi hangi vefki yapıcağını çözdün peki hazır tablolardan bunu yapmak mümkün ancak rezzag esması doğru esmamı belki gani esması kişinin enerjisine daha yatkın bunu görmek göz gerektirir o gözde herkeste olmaz buyüzden değişimler çok oluyor
yazdığın yüzük konusunda benim akıl vermek haddime değil burda bana akıl veren hocaların tavsiyesini ileteyim size. Yüzük gün boyu elimizden belden aşşağıya tutmamak ve tuvalete giderken çıkarmak icab ediyor buyüzden çok sağlıklı tercih olarak bakmıyorum ben
|
Tavsiye ve yorumların tamamen doğru. asla necis yada necaset olma ihtimali olan bir şeyin bulaşma temas etme riski ile karşılaştırmaman , gerektiğinde çıkarıp gömlek cebine koyman gerek takıyorsan. şunuda yapabilirsin, gömlek cebinde içten çatal iğne ile tutturup yada iple bağlayıp sadece gerek gördüğünde takmayı yada kolye gibi iple boynuna takmayı tercihte edebilirsin. o yaptğın şeyin yüzükte olma, yada gümüş üstünde olma şartı yada parmağa takılı olma şartı olup olmadığına da bağlı tabi.