Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
annem büyü yapti evden ayrıldım çok zorundayim sokakta kaldim diyorsun ,ugrastigin işler sordugun sorular şu anki durumuna hic uymayan uğraşlar, bu biraz kafa karistiriyor...
|
Hocam Allah’a bin şükür kalacak yerimi buldum kendimi toparlamaya çalışıyorum. her gun 7 ila 8 defa ayetel kursi ile koruma yapiyorum,felak,nas ve diger dualari eksik etmiyorum,istemeden gunaha girmemeye ozen gösteriyorum. hem kafami dagitmak hem de bilgilenmek icin farkli konulara yoneliyorum. farkettim ki ne kadar dusunmezsem kendimi ibadet ve Allah’a yonelttikce rahatliyorum keza o durumun icinde olan kiz arkadasim da o sekilde. buyu olayinda da o konuda bahsetmistim galiba,durmuslar yaptiklari buyuyu de bozmuslar ve ugrasmayi kesmisler. Allah’a havale ettim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam. Allah gereken cezayi veriyor. Hem kendisi hem de yardim aldigi yapan geceleri uyku uyuyamaz hale gelmisler. Evlerinde kendiliginden dusen esyalar kirilan camlar vs dondu dolasti kendilerine dondu galiba hocam. Selametle kalın inşallah Rabbim ilminizi artırsın.