Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi böyle olunca soru şu nefsler kabarmış üstüne kalplerden geçen niyetler farklı çoğu bozuk dünyalık maddi istekler sitede çok sorularınızda konu okudum musallat ile ilgili soru şu bu vaziyette cinler kişiye musallat olmaz onlarla resmen halay çeker halay günün 24 saati sonrada beni cin çarptı.He çarpar kardeşim dersin niyet halis değil çünkü. Konuyu açan ilahiyatı bitirdim der orda arapça kuran ı kerim okutmuyorlarmı acep diye sorasım var.Yada eğitim dili ingilizcemi.
|
valla reis musallatin zaten temel sebepleri belli hakkiyla kulluk edemeyene veya imtihan geregi haku teala ruhsat verir
ruhsatlari düşerse musallat tutmaz
nasil duser tovbe ile istigfar ile 5 vakit namaz ile kucuk buyuk gunahlardan kacarak farzlara uyarak sunneti ogrenerek
benim temel prensiplerim reçete lerde bunlarda oluşuyor
niyet bozuksa zaten niyetler ammelere gore sekillenir hain rizasi yoksa kim bilir nelere gebe kalir o amel..
hakkiyla bir ayetel Kürsi okusa kul hangi cin güç yetirebilirki
hakikaten müslüman olsa kul hmdiger hakiki musluman dua etse nasil kabul olmasin ki...
biz kendi nefislerimize zülum ediyoruz baska birsey degil cogumuz ise sitede temelleri bildigi yanlislari bildiği halde nefsime sözü geciremeyip ayni hatayi defalarca yapiyor...