[QUOTE=Nasimi;552185]
Alıntı:
Sirlidualar Nickli Üyeden Alıntı
Allahın selamı üzerinize olsun. Değerli arkadaşlar benim yaşım biraz küçük olduğu için vefk tılsım vs ilgilenmiyorum. Sadece hergün Kuran okurum. Esma zikir çekerim. Salavat çekerim. İlime yönelmek istiyorum ama yaşımdan dolayı daha yönelmiyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Ne önerirsiniz sizinde tavsiyenizi almak istedim. Belki hocalarımız bu konuda yardım olur. Lütfen yaşımı sormayın. Ama 20 den çok küçük olduğumu söyleyebilirim.[/QUOTE
Ağaç yaşken eğilir derim. ]
|
Teşekkür ederim
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Kendini zahiri ilimde geliştir yaşın küçük olması aslinda avantaj daha hizlı kavranir bazı şeyler batini yönde geliştikçe istihareler ile bu yolda mürşit arayıp girebilirsin kendin deneme davetler çok tehlikelidir aklına takılan oldukcada sor sitede yardımcı olunur mutlaka imas hocanızda bir yol söyler sana
|
Allah razı olsun. Davet yapmak gibi bir niyetim yok. Kaldırabilceğimi sanmıyorum. Şuan çok derine girmeden azar azar kendimi eğitmek istiyorum Allah izin verirse hayırlısıyla. Tekrar teşekkür ederim. Kıymetli hocam.
Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocayı etiketlediğiniz için teşekkür ederim.