Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Vala ben bu sitede senden iy yağcı görmedim nerde bir gariban varsa hemen bir yol gosteriyorsun demiyorsun git Allah'ın Sürelerine ayetlerine sarıl ama yol gosteriyorsun bu dünyadada ahirete yeriniz yok sırf Allahin ayetelrini satiginiz için mileti dolandırmaya teşfik ettiğiniz için sizin ilminiz gölde bir damla bile değil bu persembe akşamı sizede dua edecem inşallah bu huyunuzdan vaz gecersiniz Perşembe aksami diyorum buraya dikkatinide çekerim hadi güle güle bu ikidir yoluma cikiyorsun birinde yağcilarda yağ birakmadin birindede ne dediğini kendin bile bilmiyordun
|
Ne diyorsun anlamadımmmmm
Buraya gelmiş yardım isteyenlere cevap vermicez demekki?
Nasıl bir ayet satiyomusum banada göster bileyim dolandırmaya teşfik ediyorsun lafı ağırdır ispat gerekir ben kimseye ne vefk ne muska yaznıyorum ilmi havas yolunda talebe olmaya calisiyorum üstadlarım belli niyetim belli yolum belli yağ bal bilmem kimseye yağ çekmem imas hocaya ağzına sağlık dediğim herşeye inanıp gelip yazıyonuz o videolarda peygamberde var mehdi as. benim diyende bu sitede bunca zamandır durup daha şu konuyu öğrenememiş olman bilgisizliğin sen git camiye bi sabah namazı kıl kendine gel o camiye gelenler seni ilgilendirmez tövbe kapısı açık sanane millet ne yapıyor
sen kendine bak daha öğrenecek çok seyin var bir dahada bilmediğin konularda yazma çocuk..