Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
siz diyerek beni itham ediyorsun
ben ayeti parayla satan kimi yüceltmişim
yada yağ çekmişim?
sanırım kimi kasttetiğini biliyorum ...
o hocaylada birçok kez tartışdık ve sohbet ettik ve genel olarak gördüğüm bildiğim hatalarını özelden yada konu içerisinde birçok kezde soyledim ayetle ve hadis ilede bunu diyerek de vebala soktun kendini yine ...
sen allah ın afına nail olmak için rekat namaz kılın demedin
bu usulde namazı kılanın 400 yıl a bedel olduğunu peygamberimizin söylediğini iddia ettin bende
resul boyle birşey demedi düzelt hatanı dedim...
şu yaşıma kadar kimseden dini konularda yardım edipte para aldığım olmadı bir tane kanıt gösteremezsin yine vebale soktun kendini...
sözlerini kızım sana soyluyorum gelinim sen anla hesabı yapma benle konuşuyorsun onu satan kişlere soyle bana değil
merak etme rahatsızlık duyuyor ve uyarma diyorsan uyarmam yazmamda öyle olsun selametle...
|
Ben konuma kefilim bir hadiste hayır hasanet varsa paylaşırım sorgulamam sonu hayırla biten birşeyin tartışması olmaz bu çürümüş hadis bu geçersiz hadis bu hadis sahi degil vra vra vra Mehdi As gelmicek o zaman sorgulanan bir hadis yani gelmiycekmi ? Sende bu kafadami gideceksin fazla sorgulamanın sonunu çok iy biliyoruz örneklerini görüyoruz
Benim bir gecede yaşadığımin bir günde gördüklerimin yarısını görseydin emin ol Allah senden razı olsun insanları ne güzelde teşfik ediyorsun derdin benim musallatli olduğumu mu düşünüyorsan ben o suları çoktan yüzdüm haberin ola kardeşim