Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Sizin gibi kaynakcilarin sonu ateistlik oluyor fazla sorgulamamak lazım ayeti satanlara tek kelam etmezsiniz yaglaya yaglaya yere göğe sigdirmazsiniz ben Allah için onda af çoktur diye 4 rekat namaz kılın dedim için ne şekle gireceğini şaşırdın yazık halinize mümkünse yoldan çıkarır muhabetlerinle konularimi kirletme gidin 3-5 ayet satın çin çıkarıyoruz diye mileti dolandirin ilmi olanlar ya siteyi bıraktı yada rahmetli oldu arta kalanlarda Google haberleri oldu daha fazla kalp kirmim munkunse az soz muhabbetin beni başka yolara sapiyor şikayet et dedim
|
siz diyerek beni itham ediyorsun
ben ayeti parayla satan kimi yüceltmişim
yada yağ çekmişim?
sanırım kimi kasttetiğini biliyorum ...
o hocaylada birçok kez tartışdık ve sohbet ettik ve genel olarak gördüğüm bildiğim hatalarını özelden yada konu içerisinde birçok kezde soyledim ayetle ve hadis ilede bunu diyerek de vebala soktun kendini yine ...
sen allah ın afına nail olmak için rekat namaz kılın demedin
bu usulde namazı kılanın 400 yıl a bedel olduğunu peygamberimizin söylediğini iddia ettin bende
resul boyle birşey demedi düzelt hatanı dedim...
şu yaşıma kadar kimseden dini konularda yardım edipte para aldığım olmadı bir tane kanıt gösteremezsin yine vebale soktun kendini...
sözlerini kızım sana soyluyorum gelinim sen anla hesabı yapma benle konuşuyorsun onu satan kişlere soyle bana değil
merak etme rahatsızlık duyuyor ve uyarma diyorsan uyarmam yazmamda öyle olsun selametle...