Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Hocam şimdi ben şunu anlamadım dediniz ya kandınlara el öptürüyordu diye ben şunu sormak istiyorum kızınız yada komşunuzun arkadaşınızın kızı sizin elinizi öpünce sıkıntı olmuyorda Kıbrıs'i hz el öptürüncemi sıkıntı oluyor ki tek kadınlar değil erkeklerde elini öperdi Kıbrıs'i hz nın kadınların birine saygı geregi elini öpmesi haram yada günahmı
Padişahlar 10 yaşında olsada 50 yaşındaki adamlara etek öptürüyor
yaş bakımından da değil yaşına hürmeten değil makamına hürmeten el ve etek öpülür
Ayrıca Kıbrıs'i hz adnan oktardan bahsetmedi o kim... ki ondan bahsetsin
Sizin burada yaptığınız bir laf nerelere gitti millet sizden yüz bulunca saydırmıs sanki biliyorlar gibi bir evliya nelerle suçlandı şuan
Prense gelecek olursak ne yaptıki Kıbrıs'i hz onu övdü düsünüp bilmek gerek belki bir mumini korudu belki bilmediğimiz bir şey oldu
Millet hristiyan diye iyilik yapamaz diye birşey mi var kim bilir ne yaptı da Kıbrıs'i hz bu sekilde konuştu
Kusura bakmayın ama her ne kadar büyük alim olursa olsun bir insan hiç kimse ile bilmeden etmeden gerçeği bu sekilde konuşamaz
Sizin makamınız neki Kıbrıs'ı hz lerine bu sekilde laflar söylüyorsunuz
Milleti azarlamalar bağırıp çağırmalar falan ne oluyor siz bu sitedeki insanları kendi yanınıza çekmişsiniz ne derseniz sorgusuz sualsiz inanıyorlar sizin sözlerinizi sanki kendi düsünceleriymiş gibi anlatıyorlar gerçekmiş gibi.
Gerçekten siz kibir içindesiniz bunu aynaya bakınca hatırlayın siz eski siz değilsiniz
İlmi ufuk gibi görüyorsunuz kendinizi
Sultan Süleyman kibirlenmemek icin çukurlarda yatarken size ne oluyor fetihmi yapıyorsunuz
Gerçekten inanamıyorum resmen bir evliyayı allah dostunu melekler ile görüşen birini hakkında bilinçsizce konuşuyorsunuz sizin düşünceleriniz değil Allah'ın düşünceleri önemli bizim için
İfrit iblis görmek önemli değil
Melek gördünüzmü hic öyle bir makamınız varmı açıklayın söz özür dileyeceğim
SÖZ
UMARIM SİZİN SÖZLERİNİZİ YALNIŞ ANLAMISIMDIR UMARIM
Aksi halde size olan tüm güvenim uçacaktır
Bu son konuya mesaj yazışım size ve tayfanıza hayatta mutluluklar .
|
Sen uzulme kardesim bosver yanikimse belki allahin sevgili kulidir laf soylemeyiyim diye dilini kontrol etmeye calisan yok illa ben bildimcilik oynanacak bende olmeden oncesine kadar tanimiyodum zikir cekerken videolae sayesinde tanistim hic tarikatinada gitmedim ama allah dostu diye seviyorum adnan oktar bir suru yere gitmis allahin pisligi simdi oturup tek tek gittigi yerlerimi suclayalim neyse selametle