Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ömur boyu cikartmayacak diye bir sey yok,belli zamanlarda cikmasi sart, mesela banyo aninda,mesela evliler icin cima aninda..
isleme baslayinca. kötulesme olmaz aksine bir rahatlama olur...
buyuyu siz bulscaksiniz cok ucuk bir laf bulunmazsa önur boyu duzelmeyecek mi?...
buyucu varliklar vardir, onlar yonlendirilir buyüyü bulur bozarlar fakat bu varliklar her hocada olmaz...
acilen 50 mesaji doldur, o yapilan muskanin resmini gonder bakalim neymis omur boyu cikmayacak olan
|
Allah razı olsun hocam içimi ferahlattınız. Şimdi ben annemle babamın yanında değilim. Doktora öğrencisi olduğum için akademik çalışmalar için üniversiteye dönmek zorunda kaldım. Babamı aradım. Balmumu yapıştırılmış. Metal bir levha imiş. Üstünde ne yazdığını görmüyoruz. Babamda korktuğu için boynundan çıkartıp kazıtmak istemedi. Haliyle manevi olarak yorgunluğu var.
Dediğiniz gibi banyo yaparken işlem vermiş. 3 hafta hafta da 1 kere olarak yapacakmış. Belki işlem doğrudur hocam. Ben yine 50 mesaj kotamı dolduracağım ve özel mesaj kanalımı açık tutacaım. İşlemleri bir bitsin düzelme olmazsa yada hastamız daha kötüye giderse size özel mesajdan ulaşabilir miyim ?
Sizin gibi iyi insanlara Allah daha fazla güç, kuvvet versin. Allah sizden razı olsun hocam.